Decor News
Image default
DIY

Podcasts για να γίνεις expert στη διακόσμηση

Ώρα για podcasts! Τώρα με την καραντίνα, η διακόσμηση του σπιτιού, οι αλλαγές στο design στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και η ανακαίνιση του επαγγελματικού μας ‘’σπιτιού’’, δίνουν και παίρνουν. Και ενώ ψαχνόμαστε όλοι αρκετά, πολλές φορές η έλλειψη γνώσεων σε αυτόν τον τομέα, φέρνει διλλήματα ως προς τις σωστές επιλογές.

Και εδώ έρχονται τα Podcasts, από ειδικούς του design, που θα σε βοηθήσουν, θα σε κατευθύνουν και θα σου δώσουν ιδέες για καλύτερη διακόσμηση του κάθε χώρου. Ρίξε μια ματιά παρακάτω, βρε αυτό που θέλεις και καλή ακρόαση!

The Style Files

Είσαι λάτρης του Interior design; Τότε το The Style Files, το podcast που δημιούργησε μια έμπειρη designer ομάδα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Συμβουλές από διακεκριμένους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, που βοηθούν να εξελίξεις τα διακοσμητικά σου εγχειρήματα στους εσωτερικούς χώρους. Ανάμεσά τους οι, Bunny Williams, Mark Sikes, Alexa Hampton και Martyn Lawrence Bullard.

The Chaise Lounge

Πολυτέλεια και λεπτομέρεια. Τα δυο βασικά χαρακτηριστικά που θα βρεις στο podcast The Chaise Lounge, για να φτιάξεις τους εσωτερικούς χώρους σου με την ακρίβεια του σωστού art & design. Κάθε πληροφορία που χρειάζεσαι, από το τι φυτά να βάλεις, μέχρι το χρώμα που θα επιλέξεις για τους τοίχους σου, θα τα μάθεις από τους ειδικούς του χώρου, ώστε οι επιλογές σου να εντάσσουν την δική σου πολυτέλεια στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων.

podcast the chaise lounge

How to Decorate

Διαλέγοντας το συγκεκριμένο podcast, μαθαίνεις μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς του art & design όλες τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και tips στη διακόσμηση. Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, για να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα ανάλογα με το γούστο σου και μάλιστα με φρέσκια ματιά και βήμα βήμα, ώστε να καταφέρεις ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Μερικοί από τους επαγγελματίες συνεντευξιαζόμενους είναι οι: Markham Roberts, Joy Moyler, Katie Ridder.

Podcasts για κάθε είδος, για εσάς που ξεκινάτε τώρα τα βήματά σας στο κόσμο της διακόσμησης, αλλά και για εσάς που θέλετε ν’ αναβαθμίσετε και να εξελίξετε τις γνώσεις σας στον τομέα!

Σχετικές αναρτήσεις

Κάν’το όπως στο Tik Tok: Καθάρισε τον φούρνο σου με 3 υλικά

DecorNews

How to: Καθάρισε εύκολα τον ανεμιστήρα σου

DecorNews

3 είδη χριστουγεννιάτικων δώρων που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σου

DecorNews