Decor News
Image default
Lifestyle

Κλαίρη Δημοπούλου: Μινιμαλισμός και καλαισθησία στο YouTube

Έχει γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια: Την ώρα που κάθομαι να χαλαρώσω μετά από μια έντονη ημέρα, βάζω YouTube και παρακολουθώ την Κλαίρη Δημοπούλου με τα καλαίσθητα και χαλαρωτικά videos της.

Εστιάζοντας στον μινιμαλισμό, μιλάει σφαιρικά για ποικίλα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός της. Είναι Make up artist, ζει με τον σύντροφό της στο Λονδίνο και απολαμβάνεις να την παρακολουθείς. Μέσα από τα βίντεο που δημιουργεί, η Κλαίρη Δημοπούλου προβάλει τον μινιμαλισμό, ως τρόπο ζωής, με μικρές και μεγάλες πράξεις που μπορούν ν’ αλλάξουν την καθημερινότητα προς το καλύτερο. 

Μιλάμε για μινιμαλισμό τόσο στη διακόσμηση, όσο και σε πολλές εκφάνσεις της ζωής. Low waste προϊόντα, ένδυση που τον υποστηρίζει, καθώς και πολλές ακόμα προτάσεις. Ο τόνος της φωνής της, ξεκούραστος, κατανοητός και η διάρκεια των videos όση πρέπει για να προσλάβεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι χωρίς να κουραστείς.

Μια στήλη που εξίσου μου αρέσει πολύ, είναι εκείνη με σκηνές από το Λονδίνο, από το σπίτι της και πως το διαμορφώνει, καθώς και από Q & A που απαντούν σε βασικά ζητήματα, όπως διαμονή εκεί, ταξίδια κλπ.

Ο τρόπος προβολής των όσων πραγματεύεται κάθε φορά είναι μέσα από καλαίσθητες εικόνες και δομημένο λόγο. 

Στο κομμάτι της διακόσμησης και του τρόπου ζωής, δεν επιβάλλει κάτι, παρά προτείνει και αναφέρει πώς για εκείνη είναι καλύτερο. Από το να δημιουργήσεις έναν ήρεμο χώρο, μέχρι ν’ αγοράσεις όσα πραγματικά χρειάζεσαι, η Κλαίρη Δημοπούλου έχει κάτι να σου πει και ξέρει ακριβώς τον τρόπο να το κάνει.

Μινιμαλιστές και λάτρεις του καλαίσθητου, ενωθείτε και επισκεφθείτε την στο YouTube κανάλι της!

Σχετικές αναρτήσεις

Η διακόσμηση του σπιτιού αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου

DecorNews

Θα έμενες σε σπίτι που βρίσκεται πάνω σε ενεργό ηφαίστειο στη Χαβάη;

DecorNews

Καλοκαιρινό Kit: Ποια εύχρηστα αντικείμενα διακόσμησης δεν πρέπει να λείπουν

DecorNews