Decor News
Image default
Μπαλκόνι

Πώς να στολίσεις το μπαλκόνι σου για τις γιορτές

Ένα σπίτι το οποίο δεν έχει στολισμό στο μπαλκόνι του, όσο να πεις θεωρείται ημιτελές σε στολισμό για τα Χριστούγεννα.

Σε νιώθω αν ανήκεις σε εκείνους που λόγω κούρασης δεν έχουν το κουράγιο να στολίσουν όχι απλά το μπαλκόνι τους, αλλά ολόκληρο το σπίτι, όμως ας παραδεχτούμε πως θα μας φέρει μεγάλη χαρά μόλις το δούμε ολοκληρωμένο με τον στολισμό του. Αλλάζει η διάθεση και η όψη όλων των χώρων.

χμασ

Στο σημερινό άρθρο βέβαια επικεντρωνόμαστε στο μπαλκόνι μας. Πώς μπορούμε να το στολίσουμε;

1. Πρόσθεσε φανάρια

Δεν υπάρχει ωραιότερος στολισμός! Διάλεξε μεγάλα γυάλινα φανάρια και διακόσμησέ τα με γιρλάντες και πολλά κεριά. Μια επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να  τα γεμίσεις με κεράκια που λειτουργούν με μπαταρία και να τα στολίσεις εσωτερικά με ψεύτικο φύλλωμα.

2. Τοποθέτησε κουβέρτες και μαξιλάρια 

Εάν έχεις ένα παγκάκι ή καρέκλες στη βεράντα σου, πρόσθεσε μια καρό κουβέρτα εμπνευσμένη από τον χειμώνα συνδυαστικά με πολλά μαξιλάρια. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ζεστό περιβάλλον για τους επισκέπτες σου!

xmas

3. Ντύσε τα λουλούδια σου με κορδέλες και στολίδια

Χρησιμοποίησε σύρμα που θα βρεις στα ανθοπωλεία με τα οποία δένουν τις ανθοσυνθέσεις για να αντικαταστήσεις τα φθινοπωρινά φύλλα και λουλούδια με κόκκινα ψεύτικα μούρα, κορδέλες και στολίδια με μπάλες. Χρησιμοποίησε  κόκκινα και χρυσά στοιχεία για να κάνουν αντίθεση στο πράσινο και απόλαυσε την μαγεία του DIY ακόμη και στα λουλούδια σου

4. Πρόσθεσε δώρα και κουκουνάρια

Για μια ολική χριστουγεννιάτικη μεταμόρφωση τα μεγάλα κουκουνάρια στα βάζα και στη διακόσμηση των φαναριών είναι βασικό στοιχείο του στολισμού. Για να δημιουργήσεις την απόλυτη εορταστική διάθεση τα πακεταρισμένα δώρα είναι το «κερασάκι στην τούρτα». Φυσικά, δεν χρειάζεται να τυλίξεις αληθινά δώρα αλλά κούτες που ήδη έχεις στο σπίτι.

xmas

Μην ξεχάσεις τα φωτάκια, απαραίτητο στοιχείο για την ανάδειξη του φωτισμού!
Πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ξενοδοχεία με rooftop στην Αθήνα: Το νέο must

DecorNews

Γιατί επιλέγουμε μαγαζιά – ταράτσες το καλοκαίρι;

DecorNews

Αθηναϊκές ταράτσες: Πώς να τις αξιοποιήσεις

DecorNews