Decor News
Image default
Μπαλκόνι

Ξενοδοχεία με rooftop στην Αθήνα: Το νέο must

Οι φετινές διακοπές μπορεί να είναι το ίδιο αβέβαιες με πέρσυ, αναφορικά με τον covid και τα μέτρα σε εστίαση και ξενοδοχεία, όμως οι περισσότεροι από εμάς, όντες μπουχτισμένοι, ψάχνουμε όπωσδήποτε ολιγοήμερες διακοπές για χαλάρωση.

Εξυπακούεται ότι τα νησιά αποτελούν από τις top επιλογές διακοπών, με τα παραθαλάσσια μέρη να έρχονται δεύτερα, όμως αυτό το καλοκαίρι έχει αρχίσει να δημιουργείται και μια ακόμη επιλογή η οποία διαλέγεται πολύ από τους Έλληνες και αυτή είναι η διαμονή σε ξενοδοχεία της Αττικής.

Θέλοντας την αποφόρτιση από την καθημερινότητα και τα άγχη της, πολλοί επιλέγουν αφενός να μην απομακρυνθούν από την Αττική για να μην υπάρχει τεράστια διαδικασία, αφετέρουν να δροσιστούν σε παραλίες της Αττικής που εκεί υπάρχουν ξενοδοχεία και πισίνα.

Ακόμη και αν δεν τους ενδιαφέρει η παραλία, υπάρχουν πολλά ακόμη καταλύματα στο κέντρο που προσφέρουν εξαιρετική θέα και υπόσχονται χαλάρωση.

Κοινό στα περισσότερα από αυτά, είναι η ύπαρξη rooftop. Η ταράτσα σε πολλά ξενοδοχεία, φιλοξενεί bar, εστιατόριο και φυσικά τους διαμένοντες και τους επισκέπτες. Προσφέροντας την δυνατότητα να βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, ψηλά και με την άνεση να απολάυσεις πρωινό, ηλιοβασίλεμα, τ’ αστέρια, ποτό ή βραδινό, τα rooftops είναι κατά την άποψή μου ο βασικός παράγοντας επιλογής καταλύματος για φέτος το καλοκαίρι.

Γιατί, ακόμη και αν επιλέξεις την Αττική για να διακοπάρεις ένα διήμερο, τριήμερο ή όσο επιθυμείς, είναι διαφορετικό να διαλέξεις ένα ξενοδοχείο που να έχει αυτή την παροχή, από ένα από δωμάτιο ξενοδοχείου που θα νιώθεις πιο εγκλωβισμένος.

Ειδικά για τους ζώντες στο κλεινόν άστυ, το rooftop ειδικά σε συνδυασμό με πισίνα, είναι η top επιλογή!

Δες μερικές προτάσεις ξενοδοχείων: Poseidon Hotel, EverEden, Ergon House, The Foundry Hotel.

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς να στολίσεις το μπαλκόνι σου για τις γιορτές

DecorNews

Η κυματιστή οροφή στο Barbouni του Costa Navarino εντυπωσιάζει για την οικολογία της

DecorNews

Αθηναϊκές ταράτσες: Πώς να τις αξιοποιήσεις

DecorNews