Decor News
Image default
Τάσεις

Μάρμαρο στη διακόσμηση: Πως να το χρησιμοποιήσεις

Καταβολές από την αρχαία Ελλάδα, επιβλητική όψη και αυτό το λευκό του πάει παντού. Το μάρμαρο είναι εξαιρετικό υλικό για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Πώς το χρησιμοποιούμε;

Εκτός από τα κλασικά σημεία όπως είναι το μπάνιο ή κάποια σημεία του σαλονιού, το μάρμαρο μπορεί να τοποθετηθεί και στην υπόλοιπη διακόσμηση ή τα διακοσμητικά αντικείμενα. Ας δούμε το πώς.

Επιτραπέζιο Φωτιστικό Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με βάση από μάρμαρο μπορεί να σταθεί ακόμη και επάνω στο έπιπλο δίπλα στην κεντρική είσοδο του σπιτιού σας χωρίς να συνοδεύεται από άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από μάρμαρο.

Πιατέλα Τυριών. Σε ένα επίσημο δείπνο τι πιο εντυπωσιακό από το να προσφέρετε την ποικιλία των τυριών σας σε μια εντυπωσιακή μαρμάρινη πιατέλα! Ανεξάρτητα όμως με αυτό μια πιατέλα από μάρμαρο μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για τον πάγκο της κουζίνας σας.

Πιατέλα Τυριών από μάρμαρο.

 

Δίσκος Σερβιρίσματος.  Ένα δίσκος από μάρμαρο και χρυσές ή χάλκινες λεπτομέρειες μπορεί να κοσμεί το coffee table του καθιστικού σας ή να φιλοξενεί μια σειρά προσωπικών ειδών σας στο μπουντουάρ ή το κομοδίνο του δωματίου σας.

Δίσκος από μάρμαρο και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Ρολόι Τοίχου Διαφορετικό και εκκεντρικό με λεπτή φινέτσα ένα επίτοιχο ρολόι μπορεί να κοσμεί τον τοίχο του καθιστικού σας. Οι καθαρές γραμμές του και η διακριτικότητα των δεικτών του θα αναβαθμίσει το σύνολο της διακόσμησής σας.

Ρολόι τοίχου από μάρμαρο.

Διακοσμητικές βάσεις για ρεσώ Ένας σχηματισμός με βάσεις για ρεσώ από αυτό το υλικό μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε όποιον χώρο του σπιτιού κι αν στηθούν.

Βάσεις ρεσώ από μάρμαρο.
Φτιάξτε τη δική σας αρχαιοελληνική διακόσμηση από μάρμαρο και αφήστε τον χώρο σας ν’ αναδειχθεί.
Πηγή άρθρου: spirossoulis.com

Σχετικές αναρτήσεις

Οι 3 πρώτες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2022

DecorNews

Echo Deco: Ιδιαίτερα ρολόγια τοίχου που δεν έχεις ξανά δει

DecorNews

Cluttercore: Το αντίθετο το μίνιμαλ στη διακόσμηση

DecorNews