Decor News
Image default
Χρώμα

Αυτό είναι το χρώμα που λανσάρει η Pantone για το 2022

Το 2021 η Pantone είχε εκπλήξει τους πάντες με την επιλογή δυο χρωμάτων, ως τα χρώματα της χρονιάς. Φέτος μας αφήνει και πάλι χρωματικά έκπληκτους με την επιλογή του Very Peri ως χρώμα του 2022.

Πέρσυ ήταν το Ultimate Gray και το Illuminating, δηλαδή το απαλό γκρι και το παστέλ φωτεινό κίτρινο. Φέτος, η Pantone ανακηρύττει ως χρώματα του 2022 το Very Peri, μια απόχρωση του μωβ με που συνδυάζει την ηρεμία του μπλε με την ενεργητική διάθεση κόκκινου. Το χρώμα αυτό θα αφήσει το στίγμα του στη μόδα και τη διακόσμηση την χρονιά που έρχεται, σύμφωνα με την γνωστή εταιρία και ήδη έχουμε δει διάσημες προσωπικότητες να το έχουν τιμήσει στις εμφανίσεις τους, όπως είναι η Lady Gaga στην πρεμιέρα της ταινίας «Ηοuse of Gucci».

pantone2022

Το PANTONE 17-3938 Very Peri ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και προωθεί τη δημιουργική έκφραση.

«Το χρώμα συμβολίζει το μέλλον» δήλωσε η Εκτελεστική Διευθύντρια της Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, η οποία τόνισε ότι ήταν πολύ σημαντικό για την κορυφαία εταιρεία χρωμάτων να βρει ένα νέο χρώμα καθώς έχουν «ένα πολύ νέο όραμα για τον κόσμο τώρα».

pantone22

Σύμφωνα με την Pantone που βρίσκεται πίσω από τις χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιούν όλοι οι γραφίστες και οι σχεδιαστές, το χρώμα συνδυάζει το παραδοσιακό μπλε με την «ενέργεια και τον ενθουσιασμό» που εκπέμπει το κόκκινο.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία δημιουργεί ένα χρώμα αντί να ανατρέξει στο αρχείο της.

Και όντως, σαν απόηχο, το Very Peri μας αφήνει μια πολύ ικανοποιητική οπτική αίσθηση, μας δίνει ενέργεια και όραμα, καθώς το μωβ εντείνει τις αισθήσεις!

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιξιάτικα αρώματα που φέρνουν χαλάρωση στον χώρο

DecorNews

Πράσινο υπνοδωμάτιο: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα κάνεις

DecorNews

Σοκολάτα και καραμέλα: Γλυκά ή τα χρώματα του Οκτώβρη;

Decor News