Decor News
Image default
NEWS

Εκπτώσεις: Προϊόντα που πρέπει ν’ αποκτήσεις πριν τελειώσουν

Οι εκπτώσεις συνεχίζουν. Τα μαγαζιά είτε ανοιχτά με ραντεβού, είτε click away, είτε online εξακολουθούν να κρατούν μειωμένες τιμές σε προϊόντα της αγοράς.

Και ενώ ο χειμώνας ακόμη καλά κρατεί, ήρθε η ώρα να προμηθευτούμε για τη διακόσμηση όλα όσα θέλαμε, είχαμε οργανώσει στο μυαλό ή στο χαρτί για τις εκπτώσεις και δεν είχαμε προβεί σε αγορά τους.

Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία μιας και μπορούμε να βρούμε ξεχωριστά είδη διακόσμησης σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Οβάλ φωτιστικό οροφής – Zara Home

Ένα φωτιστικό που μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας μινιμαλιστικό ή bohemian ύφος. Ο συνδυασμός δυο ίδιων φωτιστικών σε διαφορετικά μήκη καλωδίου, αποπνέει ιδιαίτερη αισθητική στον εκάστοτε χώρο.

Δίσκος με σχέδιο ζέβρας – Zara Home

Κοσμώντας το σαλόνι ή την τραπεζαρία, ο δίσκος ζέβρας είναι η ευκαιρία προσφοράς που χρειαζόσουν για να λειτουργήσει με οποιονδήποτε τρόπο διακόσμησης επιθυμείς. Μεγάλο συν, οι γήινες αποχρώσεις της που συνδυάζονται εύκολα.

Τραπέζι τραπεζαρίας ALVARO – ΔΙΑΦΑΝΟ

Γιατί σε αυτές τις εκπτώσεις να μη κινηθούμε και σε μια μεγαλύτερη αγορά; Όταν οι εταιρείες επίπλων με εγγύηση στην ποιότητα το προσφέρουν, τότε το τραπέζι λιτού σχήματος και λεπτού τελειώματος σε γκριζοκαφέ απόχρωση ξύλου, είναι αυτό που ψάχναμε για την τραπεζαρία. Rustic & urban.

Τραπεζάκι ALVARO – ΔΙΑΦΑΝΟ

Στην ίδια κατηγορία, μικρότερο σε μέγεθος, το γωνιακό τραπεζάκι μπορεί να λειτουργήσει ως κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα, βοηθητικό τραπεζάκι φαγητού κοντά στον καναπέ ή συμπληρωματικό τραπεζάκι πολλαπλών χρήσεων.

Παπλωματοθήκη με γεωμετρικό σχέδιο – Zara Home

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογική των εκπτωτικών προτάσεων, τα λευκά είδη. Η παπλωματοθήκη με ανάλαφρο γεωμετρικό σχέδιο, έρχεται ν’ αλλάξει το ύφος της κρεβατοκάμαρας. Με ξεκούραστο αλλά αναζωογονητικό μοτίβο, θα γίνει το νέο αγαπημένο σας κομμάτι.

Οι εκπτώσεις είναι ακόμη εδώ και τα ”διαμάντια” της αγοράς περιμένουν να τ’ ανακαλύψουμε και να τα εντάξουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα σπίτι από.. γαλάζιο στην Πορτογαλία φέρνει το καλοκαίρι

DecorNews

Η υδάτινη Louis Vuitton μπουτίκ στο Τόκυο

DecorNews

Kate Hudson: Η ρομαντική διακόσμηση του σπιτιού της με ταπετσαρίες

DecorNews