Decor News
Image default
Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κώστας Βασάλος: Το ανακαινισμένο σπίτι τους

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Βασάλος ανακαίνισαν το σπίτι τους και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, φέρνοντας νέο ύφος μέσω της διακόσμησης.

Το διάσημο ζευγάρι που ζούσε ήδη στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί, αποφάσισε πριν από περίπου μισό χρόνο να το ανακαινίσει και μάλιστα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε βίντεο στο Youtube κατά τη διάρκεια ανακαίνισης. 

Μέσα από ολική ανακαίνιση και αναδημιουργία, το σπίτι απέκτησε γήινες αποχρώσεις με ξύλινα στοιχεία υιοθετώντας τον μινιμαλισμό ξεκουράζοντας το μάτι.

Στο σαλόνι, τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, μακρόστενο τραπέζι – πλάτη, τραπεζαρία ), συνδυάζονται αρμονικά με τις λευκές αποχρώσεις του τζακιού, τις μαύρες πινελιές σε φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Τη διακόσμηση συμπληρώνουν οι Βούδες που υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, οι μαύρες γλάστρες σε ίδια απεικόνιση και ο καθρέφτης με ξύλινο περίγραμμα.

Συνεχίζοντας, το ζευγάρι διαμόρφωσε στους ίδιους τόνους και ύφος την κουζίνα του με νικητές και πάλι το λευκό και το ξύλο, ενώ ανανέωσε και τα δύο μπάνια σε γκρίζες αποχρώσεις με μαύρο ντουζ και κρυφό φωτισμό στο ίδιο μπάνιο. Στο WC χρησιμοποιήθηκε τσιμεντοκονία.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε την τεχνοτροπία με τα πλακάκια σε απεικόνιση τούβλων που υπάρχει στον τοίχο του σαλονιού που αμέσως προσδίδει στον μινιμαλισμό μια ιδιαίτερα ζεστή και urban αισθητική καθώς και τον κρυφό φωτισμό που επίσης έχει τοποθετηθεί στο σαλόνι.

Οι απουσία ψυχρών χρωμάτων και ουδέτερης διακόσμησης, φέρνει αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Έναν ζεστό χώρο που σε εμπνέει να τον απολαύσεις και να διοργανώσεις βραδιές με φίλους ή την οικογένεια (στην μετά covid εποχή). Οι φιλόξενες αποχρώσεις του δένουν με όλο το ύφος και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Βασάλο είναι ένα μεγάλο μπράβο για το στυλ που επέλεξαν.

Η ανακαίνιση χρειάζεται αρκετή δουλειά, ψάξιμο, αγάπη, φαντασία και δημιουργία και το εν λόγω ανακαινισμένο σπίτι τα έχει όλα! Παρακάτω σας αφήνουμε παραπάνω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το σπίτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Σχετικές αναρτήσεις

Πολύτιμες πέτρες & κρύσταλλοι: Η καλή ενέργεια στο χώρο

DecorNews

5 λεπτά Ζεν: Η φύση ως αγχολυτικό

DecorNews

Βαν Γκογκ: Το πιο ακριβό μπουκέτο γλαδιόλες πωλείται 10 εκ. δολάρια

DecorNews