Decor News
Image default
Lifestyle

Καλοκαιρινό Kit: Ποια εύχρηστα αντικείμενα διακόσμησης δεν πρέπει να λείπουν

Οι βροχές του Ιούνη μας έφεραν αέρα εξωτικού κλίματος και μας έδωσαν χρόνο να οργανώσουμε το καλοκαιρινό μας kit με αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας.

Αυτό το καλοκαιρινό kit αφορά  εργαλεία, αντικείμενα, είδη χρήσης και διακόσμησης που θα κάνουν το καλοκαίρι μας πιο εύκολο, πιο άνετο και σαφώς καλοκαιρινό! Μιλάμε για είδη εξωτερικού χώρου και είδη άμεσης χρήσης.

Ξεκινάμε με τα βασικά της βεράντας. Το αντικείμενο που όλοι θέλουμε να έχουμε, είναι το αντικουνουπικό. Φιδάκι ή καφές που καίγεται, ό, τι και αν επιλέξετε στο καλοκαιρινό kit, χρειάζεται να έχει στυλ. Προτιμήστε ως βάση κάτι που θα παραπέμψει περισσότερο σε διακοσμητικό και δεν θα είναι εύκολα αντιληπτό.

Συνεχίζουμε με την κουνουπιέρα. Αν είστε λάτρεις των ρομαντικών ειδών διακόσμησης τότε η κουνουπιέρα εκτός από σύμμαχος ενάντια στα κουνούπια, είναι και το στοιχείο που τοποθετείτε σχεδόν παντού, με το υπνοδωμάτιο και τη βεράντα να κυριαρχούν.

Περνάμε στην καρέκλα all summer classic. Είναι η καρέκλα που ουσιαστικά λειτουργεί παντού και πάντα. Τη μεταφέρεις στη δροσιά του κλιματιστικού την ημέρα και στο απαλό αεράκι του μπαλκονιού το βράδυ. Προτιμήστε μια ευρύχωρη καρέκλα με άνετη πλάτη για να συμβάλει καλύτερα στην ξεκούραση.

Ολοκληρώνουμε το καλοκαιρινό kit με κάτι που συνήθως δεν δίνουμε τόση σημασία αλλά τελικά βοηθά καταλυτικά τους μήνες του καλοκαιριού και αυτό δεν είναι άλλο από ένα σετ κανάτας με ποτήρια. Ξεκινώντας από το ξεδιψαστικό νερό μέχρι το πιο παγωμένο καλοκαιρινό κοκτέιλ, η κανάτα και τα ποτήρια της λειτουργούν με πολλαπλές ιδιότητες. Προτιμήστε ένα σχέδιο που ταιριάζει σε όλα και.. είστε έτοιμοι!

Σχετικές αναρτήσεις

5 λεπτά Ζεν: Η φύση ως αγχολυτικό

DecorNews

Θα έμενες σε σπίτι που βρίσκεται πάνω σε ενεργό ηφαίστειο στη Χαβάη;

DecorNews

3 οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις

DecorNews