Decor News
Image default
Lifestyle

Treehouse Greece: Μίλα μου για διακοπές σε δεντρόσπιτο

Καλοκαίρι γαρ και οι περισσότεροι ονειρευόμαστε θάλασσα, αλμύρα και ένα σπιτάκι εκεί κοντά για χαλαρωτικές στιγμές. Τι θα έλεγες αν σου μιλούσα για διακοπές σε δεντρόσπιτο, συγκεκριμένα στο Treehouse Greece και το σκηνικό απευθείας γινόταν πιο ειδυλλιακό; 

Κλείσε τα μάτια και άκουσε τους ήχους της φύσης στην κοιλάδα της Αρχαίας Ολυμπίας. Σε μεταφέρω μέσα σε ένα ξύλινο δεντρόσπιτο στο δάσος, με τα πουλιά να κελαηδούν, την πρωινή δροσιά να αγγίζει απαλά το ξύλο και τον ήλιο να λούζει με φως τα μεσημέρια τον χώρο. Το Treehouse Greece είναι εδώ και φέρνει αυτό το τοπίο στις διακοπές σου.

Οι δημιουργοί του, George και Jennifer, έχουν ζήσει πολύ ενδιαφέρουσες ζωές, οπότε ήταν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων να αγκαλιάσουν την ιδέα της δημιουργίας ενός -ή και τριών- δεντρόσπιτων. Πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι μέρος της δημιουργίας της πραγματικότητας και ότι πρέπει πάντα να κρατάμε το παιχνίδι στη ζωή μας, είτε λιγότερο είτε περισσότερο.

Άσε λοιπόν αυτό το όνειρο να παρασύρει το καλοκαίρι σου και να σου αλλάξει τη διάθεση σου εντελώς. Να σε ταξιδέψει μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας και να δώσει πνοή στο θέρος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Treehouse Greece και για την περιοχή

Υπάρχει μια πολυσύχναστη παραθαλάσσια περιοχή, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο με ομπρέλες στην παραλία, καφετέριες, εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά ή για μια απλή βόλτα στην παραλία όπου μπορείς να απολαύσεις τους ιδιωτικούς κόλπους και την δροσιά απο τα πευκοδάση. Η πόλη της Αμαλιάδας απέχει μόνο 5 χιλιόμετρα.

Το Treehouse Greece επεκτείνει τους χώρους του ώστε να περιλαμβάνει 3 Treehouses. Αυτήν τη στιγμή το αρχικό δεντρόσπιτο ανακαινίζεται με έναν επιπλέον όροφο, οπότε και θα μπορεί να φιλοξενεί 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Επίσης έχει δημιουργηθεί ένα Family Treehouse το οποίο περιλαμβάνει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και μια σοφίτα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα άτομα. Τέλος γίνονται εργασίες για ένα επιπλέον Treehouse για ζευγάρια.

Μάθε ακόμη περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

3 οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις

DecorNews

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

DecorNews

Καλλιμάρμαρο: Αυτό το σπίτι είναι βγαλμένο από τη 60’s δεκαετία

DecorNews