Decor News
Image default
Lifestyle

Η βίλα του House of Gucci ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Η βίλα του House of Gucci ενοικιάζεται για μια μόνο διανυκτέρευση τον Μάρτιο. Μήπως θέλεις να ζήσεις τη μαγεία από κοντά;

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι γιατί η χαρά μας παρέσυρε και όλοι θέλουμε αντί να δούμε το House of Gucci, να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία στη βίλα που γυρίστηκε! Η βίλα νοικιάζεται μέσω Airbnb και μπορεί να είναι διαθέσιμη σε έναν τυχερό που θα κάνει κράτηση για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, έναντι του ποσού των 1.125 $.

villagucci

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στο κτήμα δίπλα στη λίμνη Komo, μπορείς να ζήσεις σαν βασίλισσα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα και το μεγαλείο της ιταλικής χλιδής της δεκαετίας του ’90.

Η κατοικία, γνωστή ως Villa Balbiano, απεικονίστηκε στην ταινία ως το σπίτι του Aldo Gucci, τον οποίο υποδύεται ο Al Pacino.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani και ο Adam Driver ως Maurizio Gucci. Στην πραγματικότητα, η Villa Balbiano χρονολογείται στα τέλη του 16ου αιώνα.

Ο καρδινάλιος Angelo Maria Durini, ο οποίος προήδρευσε του κτήματος τον 18ο αιώνα, φιλοξένησε σε αυτό περίφημα μέλη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και κατοίκους της υψηλής κοινωνίας για φεστιβάλ, συμπόσια και χορούς.

villagucci

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης της Villa Balbiano, ο Καρδινάλιος συγκέντρωσε μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και έχτισε νέους χώρους, συμπεριλαμβανομένης μιας εκκλησίας, σε επιπλέον αγροτεμάχια που απέκτησε για την ιδιοκτησία.

Το σπίτι θα είναι διαθέσιμο σε έναν τυχερό που θα κάνει κράτηση για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, έναντι του ποσού των 1.125 $. Η lλίστα για την κράτηση ανοίγει τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, στις 12 μ.μ. Τι λες; Μήπως είσαι εσύ η τυχερή;

villagucci

villagucci

Πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Μεζονέτα στη Μασσαλία: Μαθήματα γαλλικής φινέτσας

DecorNews

Σπίτια ειδικά διακοσμημένα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

DecorNews

Le papa des nounours: Αρκούδοι στα μαγαζιά του Παρισιού

DecorNews