Decor News
Image default
DIY

Λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Πάρε ιδέες για το πως θα το στολίσεις

Με παλ αποχρώσεις στο λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα έχεις μια πιο ρομαντική διάθεση, ενώ με έντονα χρώματα έχεις ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο στυλ.

Το λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που μοιάζει λες και είναι χιονισμένο, είναι κάτι διαφορετικό, πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο. Αυτό το δέντρο παραπέμπει στο χιόνι, με τον κατάλληλο στολισμό και φωτισμό, μπορεί να γίνει πραγματικά εξαιρετικό γι αυτές τις γιορτές. Μπορεί να δώσει γιορτινή διάθεση και μίνιμαλ διακόσμηση στο σπίτι.

Με μπάλες και στολίδια σε χρυσό και ασημί, δημιουργείς ένα σικάτο αποτέλεσμα που όλοι θα θαυμάσουν αυτές τις γιορτές. Τα χριστουγεννιάτικα λευκά δέντρα που μοιάζουν χιονισμένα είναι το trend που έχει κατακλύσει τα πιο in σπίτια με chic διακόσμηση.

Λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με λευκά στολίδια

Μπορείς να διαλέξεις λευκά στολίδια για ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό αποτέλεσμα.  Ένα τέτοιο δέντρο κυριαρχεί ακόμα και μόνο με φωτάκια που έχουν λευκό φωτισμό. Για ένα μοντέρνο σπίτι, επέλεξε καλύτερα ένα λεπτό και ψηλό λευκό δέντρο που απλώς θα φωτίσεις με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Λευκό δέντρο με μαύρα στολίδια

Αν θέλεις το δέντρο σου να γίνει μοντέρνο, στόλισε το με μαύρα στολίδια. Διάλεξε μόνο το μαύρο χρώμα για όλη τη διακόσμηση και το δέντρο σου θα είναι υπέροχο. Αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη..

Με χρυσά ή ασημένια στολίδια

Ιδανικός στολισμός είναι ο συνδυασμός του λευκού χριστουγεννιάτικου δέντρο με ασημένια ή χρυσά στολίδια. Αν αγαπάς την απλότητα και την κομψότητα, διάλεξε χρυσά ή ασημένια στολίδια! Ταίριαξε τα μεταξύ τους ή επέλεξε μόνο ασημί ή μόνο χρυσές μπάλες.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ και μείνε ενημερωμένος/η για όλα τα xmas trends!

Σχετικές αναρτήσεις

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Διακόσμησε το εορταστικό τραπέζι

DecorNews

Χριστούγεννα 2021: Tips στολισμού για χριστουγεννιάτικη διάθεση

DecorNews

Τύλιξε τα δώρα σου χωρίς χαρτί περιτυλίγματος

DecorNews