Decor News
Image default
Σαλόνι

Προτζέκτορας Home Edition: Αποστολή Εξετελέσθη

Το συνηθισμένο μοτίβο ενός σπιτιού, είναι να περιλαμβάνει στη διακόσμηση του σχεδόν πάντα, μια τηλεόραση. Τι θα έλεγες αυτό ν’ αλλάξει με την εισαγωγή του προτζέκτορα;

Μη σου πω κιόλας ότι τα περισσότερα σπίτια έχουν παραπάνω από μια τηλεοράσεις, ώστε και να μπορεί ο καθένας να βλέπει αυτό που θέλει και να αλλάζει χώρους. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό και οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Εδώ έρχεται λοιπόν η προσθήκη του προτζέκτορα. Αλλάζοντας οπτική πραγμάτων και διαμορφώνοντας νέα ρουτίνα στη βραδινή χαλάρωση, τα σκ ή στον ελεύθερο χρόνο μας, αντικαθιστούμε την κλασική TV και βλέπουμε έργα στον τοίχο.

Με αυτόν τον τρόπο και οι ώρες που στεκόμαστε μπροστά από μια οθόνη μειώνονται και μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη βιντεο-οθόνη (του προτζέκτορα). Ταυτόχρονα, ο χώρος που πριν υπήρχε η τηλεόραση ελευθερώνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Που και πως

Το που θα τοποθετηθεί ο προτζέκτορας θέλει οργάνωση μιας και κατά προτίμηση πρέπει η οθόνη ν’ αντανακλάται σε άδειο τοίχο. Γι’ αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο στο σπίτι, αφαιρώντας πίνακες ή άλλο διακοσμητικό, αν προϋπήρχε, και δημιουργούμε την ”βιντεογωνιά” μας.

Αυτός ο χώρος μπορεί να είναι το σαλόνι, ένας ακάλυπτος που έχουμε πρόσβαση, η ταράτσα, το μπαλκόνι μας ή ένα δωμάτιο που δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στο σπίτι και θέλουμε ν’ αποκτήσει. Τοποθετούμε τον προτζέκτορα σε σημείο απέναντι απ’ τον τοίχο, πάνω σε έπιπλο και τον συνδέουμε με την συσκευή μετάδοσης.

Για να βρεις περισσότερες πληροφορίες για το ποιός προτζέκτορας είναι ο κατάλληλος καθώς και το πως να τον επιλέξεις και να τον τοποθετήσεις κάνε κλικ εδώ .

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία είμαστε έτοιμοι για θέαση. Netflix, ταινίες, Youtube ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μεταδοθεί, θα είναι έτοιμο για προβολή σε γιγαντοοθόνη. Γιατί να μένεις στα τετριμμένα, ενώ μπορείς να επιλέξεις το διαφορετικό και το διασκεδαστικό είδος προβολής;

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι φθινοπωρινές μυρωδιές και σε ποια κεριά θα τις βρούμε

DecorNews

4 ευεργετικά φυτά εσωτερικού χώρου

DecorNews

6+1 παράγοντες για την επιλογή του ιδανικού χαλιού!

DecorNews