Decor News
Image default
Lifestyle

Donut-vase: Το βάζο που κάνει θραύση στο Instagram

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση δίνουν και παίρνουν, φέρνοντας φρέσκιες ιδέες και δημιουργίες. Το βάζο-ντόνατ είναι μια απ’ αυτές.

Πολύ σωστά, έχει πάρει το όνομα του λατρεμένου σε πολλούς γλυκού ντόνατ, μιας και το σχήμα του είναι ίδιο. Κυλινδικό με τρύπα στη μέση. Παραπέμποντας σε κηροπήγιο, έχει μικρό στόμιο στο τελείωμα, λειτουργώντας ως βάζο ή και γιατί όχι, ως βάση κεριού -αν αυτό χωράει-. 

Το Instagram έχει πάρει φωτιά, καθώς αν πατήσεις το hashtag #donatvase, τ’ αποτελέσματα θα είναι αναρίθμητα. Πολλοί infuencers ήδη έχουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους ένα τέτοιο βάζο, βάζοντάς το στις τάσεις του 2021 δυναμικά και παραπέμποντας πολλούς ακόλουθους να το αποκτήσουν.

Το μέγεθός του ποικίλλει μιας και μπορεί να είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο. Αυτό αφορά περισσότερο την περίμετρο και την τρύπα που σχηματίζεται στη μέση, καθώς το στόμιο του παραμένει μικρό. Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται δύσκολο το να χωρέσει ολόκληρο μπουκέτο αληθινά λουλούδια και αυτός είναι ο λόγος που συνήθως, όσοι το έχουν χρησιμοποιούν αποξηραμένα και όχι πολλά σε ποσότητα.

Το ”donut-vase” αντιπροσωπεύει ένα πιο μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης μιας και το ίδιο είναι ένα αντικείμενο με λιτό σχήμα, χωρίς φορτωμένα στοιχεία και αντίστοιχα χωρίς να φορτώνει. Μπορεί άνετα παρόλα αυτά να μπει, εκτός από σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους με μινιμαλιστική διακόσμηση, σε χώρους που συνδυάζουν διαφορετικά στυλ ή ακόμη που επιθυμούν το πιο γεμάτο, όμορφο decor.

Αν είστε στην αναζήτηση νέων διακοσμητικών στοιχείων, τότε το βάζο που, παρόλο που έχει χρησιμοποιήσει το γλυκό για ορολογία, είναι ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης, είναι η επόμενη προσθήκη στη διακόσμησή σας.

Ανακαλύψτε λογαριασμούς Instagram που το έχουν ήδη ως διακόσμηση: εδώ, εδώ και εδώ.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τι να κάνεις αν τα λαμπάκια στο δέντρο τελικά..είναι λίγα!

DecorNews

Βαν μετατρέπεται σε εντυπωσιακό μικροσκοπικό σπίτι

DecorNews

4 κοινά λάθη διακόσμησης και πώς να τ’ αποφύγεις

DecorNews