Decor News
Image default
Lifestyle

African Style: Η Ινσταγκραμικη τάση στη διακόσμηση του σπιτιού

Όλο και περισσότεροι διακοσμητές αλλά και influencers παγκοσμίως επιλέγουν να τοποθετήσουν σε minimal αλλά και κλασσικά σπίτια πίνακες με African Style.

Γράφει η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι πολύ δημοφιλής, με αναρτήσεις σε λογαριασμούς με εκατομμύρια followers σε Instagram αλλά και Pinterest. Σε έντονες αλλά και πιο απαλές αποχρώσεις, οι African Style επιλογές κάνουν τη διαφορά στην εσωτερική διακόσμηση, ανεξάρτητα από το στιλ που κυριαρχεί.

Η διακόσμηση
Απεικονίσεις προσώπων στους τοίχους με φωτογραφίες ιθαγενών δίνουν στο εσωτερικού του σπιτιού ύφους μυστικισμού, τονίζοντας το μεγαλείο της Αφρικής. Ζωντανά χρώματα σε συνδυασμό με γήινα, αποτελούν τη βάση αυτού του στυλ, απογειώνοντας το χώρο που μας φιλοξενεί.
Μπορούν να τοποθετηθούν σε λευκό η γκρι (ανοικτό ή σκούρο) τοίχο, ώστε να δημιουργήσουν την ιδανική αίσθηση μίξης παραδοσιακού και μοντέρνου.
Κυρίως στα μίνιμαλ σπίτια δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και ξεχωριστής αισθητικής με decor από τη Μαύρη Ήπειρο.
Στόχος είναι η αίσθηση της ανεπιτήδευτης αισθητικής και της απλότητας, γεμάτη όμως με ιστορία και έντονα συναισθήματα, ώστε να δώσει μια.. εξωτική ματιά στο σπίτι σας με το διαχρονικό African Style διακόσμησης!
Πάρτε μερικές ιδέες:
Δείτε περισσότερες επιλογές στο vipart.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οικογένεια μεταμόρφωσε λεωφορείο σε διαμέρισμα

DecorNews

3 διακοσμητικά στοιχεία για ζεν χώρο

DecorNews

Πηγές που προκαλούν άγχος μέσα στο σπίτι μας

DecorNews