Decor News
Image default
DIY

Τύλιξε τα δώρα σου χωρίς χαρτί περιτυλίγματος

Τα δώρα και η διαδικασία τυλίγματός τους, αποτελεί μια τελετουργία, η οποία χρειάζεται προσεκτικό τύλιγμα, μεράκι και.. μπόλικο χαρτί περιτυλίγματος. ΄Η μήπως όχι;

Κόντρα στην πατροπαράδοτη συνήθεια να τυλίγουμε τα δώρα με χαρτί περιτυλίγματος, υπάρχουν και άλλοι τρόποι αμπαλάζ που ξοδεύουν λιγότερο χαρτί, είναι ευφάνταστη και προδίδουν την ίδια χαρά σε όποιον τα ανοίγει. Γιατί, ας μιλήσουμε ειλικρινά, όλοι χαιρόμαστε όταν ανοίγουμε τα δώρα μας, όχι για το δώρο αυτό καθ’ αυτό, αλλά για την διαδικασία που κάνει μικρούς και μεγάλους να νιώθουν παιδική χαρά.

Με ποιους τρόπους λοιπόν μπορούμε να τυλίξουμε τα δώρα μας εκτός από χαρτί περιτυλίγματος;

Περιτύλιγμα σε ύφασμα

Αν έχεις περισσευούμενα υφάσματα από άλλες σου κατασκευές, vintage ποτηρόπανα ή ακόμα και διάφορα φουλάρια ή μαντήλια που δεν χρειάζεσαι, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να τυλίξεις τα δώρα σου. Πρόσθεσε κορδέλες, φτερά ή χάντρες και κάνε το περιτύλιγμα όσο ευφάνταστο επιθυμείς.

δωρα

Περιτύλιγμα σε καφέ χαρτί του μέτρου

Το καφέ χαρτί του μέτρου και λίγη φαντασία μπορούν να κάνουν το περιτύλιγμά σου εξαιρετικά πρωτότυπο. Με έναν λευκό μαρκαδόρο blanco ή με ασημένιους και χρυσούς μαρκαδόρους μπορείς να σχεδιάσεις πάνω στο καφέ χαρτί βούλες, ρίγες, δικά σου σχέδια ή ζωγραφιές, όπως χιονονιφάδες ή γιορτινές γιρλάντες. Δένεις με σπάγκο, με κορδέλες ή με σκοινάκια και προσφέρεις κάτι πραγματικά πρωτότυπο.

δωρα

Με υπόλοιπα από νήματα πλεξίματος

Αφού τυλίξετε το δώρο σας σε καφέ χαρτί περιτυλίγματος χρησιμοποιείτε διάφορα χρώματα νήματος για να το στολίσετε δένοντας τα επάλληλα. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να στραβομουτσουνιάσει λίγο ο παραλήπτης που θα χρειαστεί να τα ξετυλίξει, αλλά αποκλείεται να μην εκτιμηθεί η δημιουργικότητά σας.

δωρα

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κάν’το όπως στο Tik Tok: Καθάρισε τον φούρνο σου με 3 υλικά

DecorNews

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Διακόσμησε το εορταστικό τραπέζι

DecorNews

4 κεριά που μυρίζουν..”Χριστούγεννα”

DecorNews