Decor News
Image default
Υπνοδωμάτιο

Ποιοτικός ύπνος: Tips και επιλογές κρεβατοκάμαρας από το Sleep House

Ποιοτικός ύπνος σημαίνει άνεση, χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, όλοι μας περιμένουμε να πέσουμε στο κρεβάτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές παρόλα αυτά, που ο ύπνος διαταράσσεται και ακόμη μερικές που δεν ξεκινάει καν, μιας και κάτι μας φταίει. Λίγο οι σκέψεις, λίγο τα άγχη, λίγο (πολύ) το κρεβάτι. Όταν η μορφολογία του κρεβατιού και μάλιστα του στρώματος δεν είναι καλή, ο βαθύς ύπνος δεν έρχεται.

Τι συμβαίνει

Όσο παράξενο και αν ακουστεί, η τοποθέτηση του κρεβατιού στην κρεβατοκάμαρα, το που θα κοιτάζει, σε ποια ευθεία, πώς θα είναι σχεδιασμένο για το δωμάτιο, παίζουν παρόμοιο ρόλο με την ποιότητα του στρώματος.

Προτιμάμε το κρεβάτι, είτε να είναι σε παράλληλη ευθεία με το παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, είτε να το κοιτάζει απευθείας. Η δεύτερη επιλογή είναι λιγότερο προτιμητέα. Με αυτές τις δυο τοποθετήσεις, έχουμε την αίσθηση της άνεσης, του ανοιχτού δωματίου και της φρέσκιας ενέργειας.

Αντίθετα, η τοποθέτηση με πλάτη στο παράθυρο, φέρνει μπλοκάρισμα, μιας και κοιτάζουμε τοίχο ή εξώπορτα. 

Το ύφος του δωματίου και η συνάφεια του κρεβατιού

Πολύ σημαντική είναι επίσης η σύμπνοια του στυλ του κρεβατιού, με την υπόλοιπη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Αν για παράδειγμα, το ύφος του δωματίου είναι boho, αλλά το κρεβάτι έχει αρκετές αυστηρές γωνίες και χοντρά κοψίματα, τότε κάτι δεν ταιριάζει, δεν κολλάει.

Μετά από αυτό, όλη η προσοχή εστιάζεται στ στρώμα και το μαξιλάρι. Μέχρι στιγμής, τα στρώματα που έχουν μνήμη και θυμούνται το σώμα που ξάπλωσε πάνω τους, γίνονται το μαλακό καταφύγιο που περιμένει τα βράδια για ν’ απορροφήσει πόνους σε μέση και μύες, ενώ χάνεσαι στα παπλώματα.

Αντίστοιχα, το πουπουλένιο μαξιλάρι έχει το ύφος προσαρμογέα, που μαλακώνει αμέσως και αφήνει το κεφάλι να ξεκουράζεται. Σαφώς, υπάρχουν και άλλα είδη τα οποία, το κάθε ένα με τη δική του παροχή, βοηθούν στο ποιοτικό ύπνο. 

Sleep House

Παρακάτω, θα παραθέσουμε μερικές φρέσκιες επιλογές κρεβατιών για εσάς που αναζητάτε, ανακαινίζετε, διαμορφώνεται το υπνοδωμάτιο από το Sleep House. Πιστοί στην ποιότητα και την άνεση του πελάτη, η καταρτισμένη εξυπηρέτησή τους θα σας δώσει το κρεβάτι και στρώμα που αναζητάτε, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες σας.

Για ΖΕΝ επιλογές και ηρεμία σε όλο το υπνοδωμάτιο

Urban επιλογές σε γήινους τόνους

Boho αύρα και mix & match διάθεση

Εκτός από τις standar επιλογές, η εταιρεία φτιάχνει custom-made επιλογές κατόπιν παραγγελίας και πραγματοποιεί τροποποιήσεις σε χρώματα ή υφάσματα, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Last Tip:

Μη ξεχνάτε πριν τον ύπνο να αφήνετε τα social media εκτός δωματίου και να απλώνετε είτε στο χώρο είτε στο μαξιλάρι spray λεβάντας που ηρεμεί και χαλαρώνει.

Βρείτε περισσότερες επιλογές στο site του Sleep House με ένα κλικ εδώ

 

Σχετικές αναρτήσεις

Είναι τόσο σημαντικό να πλένουμε τα μαξιλάρια ύπνου;

DecorNews

Το boho style τώρα και στο υπνοδωμάτιο

DecorNews

Λινά σεντόνια για καλύτερο ύπνο

DecorNews