Decor News
Image default
DIY

Μάθε πως να στολίσεις σωστά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου – Tips διακόσμησης που θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Ο Δεκέμβρης πλησιάζει και αφού αγαπάς τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να στολίσεις και εσύ το δέντρο στο σπίτι σου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση τις γιορτινές μέρες. Δεν έχει σημασία αν είναι πράσινο, άσπρο, ροζ ή μπλέ, ούτε αν είναι τεχνητό ή φυσικό, σημασία έχει να είναι στολισμένο με την γιορτινή σου διάθεση.

Για να στολίσεις σωστά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου, πρέπει να ξέρεις μερικά βασικά tips που θα το κάνουν το πιο εντυπωσιακό δέντρο για φέτος τα Χριστούγεννα!

Που να τοποθετήσεις το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η τοποθεσία είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μια λανθασμένη θέση θα κάνει το δέντρο σου να “χαθεί” και δεν θα του δώσει τη λάμπψη που του αξίζει.
Αν έχεις μεγάλο σπίτι, το να βρεις το ιδανικό σημείο είναι εύκολο, αν όμως έχεις μικρό σπίτι ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές καθώς η ιδανική μεριά για να στολίσεις το δέντρο σου είναι συνήθως δίπλα στο παράθυρο ή στην μπαλκονόπορτα.
Και αυτό γιατί αφενός συνήθως τα συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού έχουν κοντά τους πρίζες για να ανάψεις τα φωτάκια και αφετέρου για να μπορούν να καμαρώσουν και οι περαστικοί το πανέμορφο γιορτινό δημιούργημα σου!

Θα μπορούσες ακόμα να το τοποθετήσεις σε ασφαλή απόσταση δίπλα στο τζάκι ή σε κάποια άδεια γωνιά του σαλονιού. Ίσως χρειαστεί να μετακινήσεις λίγο τον καναπέ ή τα έπιπλα, αξίζει όμως τον κόπο!

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Διακόσμησε το εορταστικό τραπέζι

DecorNews

Αέρινη διακόσμηση με καπέλα: Οι 3 τρόποι να την πετύχεις

DecorNews

3 είδη χριστουγεννιάτικων δώρων που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σου

DecorNews