Decor News
Image default
Οργάνωση

5 πράγματα που πρέπει να έχετε στον χώρο σας

Αισθάνεστε οτι κάτι λείπει από τον χώρο σας και δεν ξέρετε τι είναι αυτό. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω 5 βασικές συμβουλές που δεν πρέπει να χάσετε.

Γράφει η Σοφία Λεούση 

Χρώμα: Η μονοχρωμία πολλές φορές έχει από μόνη της μια αισθητική. Οι λευκοί, όμως, χώροι, για παράδειγμα, κάνουν τον χώρο να φαίνεται ψυχρός. Επομένως, αν σε ένα δωμάτιο στο μονοπωλεί ένα χρώμα καλό θα είναι να προσθέσετε μικρά αντικείμενα, (κεριά, ράφια) σε ζωντανά χρώματα.

Λουλούδια και φυτά: Τα φυτά χαρίζουν ζωή σε κάθε χώρο. Αν σκέφτεστε την φροντίδα που χρειάζονται μπορείτε να διαλέξετε ψεύτικα φυτά! Και μην τα λογοκρίνετε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε περάσει για αληθινό ένα ψεύτικο λουλούδι. Αρκεί να είναι καλής ποιότητας.

Μαύρα αντικείμενα: Αν αισθάνεστε οτι τα έπιπλα και τα αντικέιμενα στον χώρο σας δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, τότε η λύση είναι το μαύρο χρώμα. Κι αυτό γιατί μας δίνει την αίσθηση οτι συνδυάζει όλα τα χρόνια αρμονικά.

Διακοσμητικά αξεσουάρ: Τα ψάθινα καλάθια, τα διακοσμητικά περιόδικά μόδας, μία ενδιαφέρουσα χειροποίητη κατασκευή μπορούν να χαρίσουν αυτόματα σε κάθε χώρο ενδιαφέρον και άποψη. Να θυμάστε οτι το δωμάτιο που ανασκευάζετε πρέπει να έχει την προσωπική σας πινελιά, για να μένει αξέχαστο. Για παράδειγμα, αν προσθέσετε στον καναπέ σας αγαπημένα και διαφορετικά στο σχέδιο  μαξιλάρια αμέσως το σαλόνι σας θα δείξει πιο ζεστό και φιλικό. 


Βιβλία: Τα βιβλία προσδίδουν την αίσθηση της πολυτέλειας. Διακοσμητικά, ένα βιβλίο με vintage εξώφυλλο θα δώσει έναν χαρακτήρα αμέσως. Δεν χρειάζεται να είστε πιστός αναγνώστης βιβλίων για να τα χρησιμοποιήσετε. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι χώροι που βλέπουμε βιβλία ή περιοδικά για λόγους διακόσμησης. 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς να διατηρήσεις το σπίτι καθαρό εύκολα και απλά

DecorNews

Αξεσουάρ σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα κατοικίδια μας

DecorNews

Φοιτητικό σπίτι: Διακόσμησέ το με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε καμβά

DecorNews