Decor News
Image default
Lifestyle

Χριστούγεννα: Δώρα για το σπίτι που θα λατρέψουν όλοι

Ο Δεκέμβρης μπήκε και τα Χριστούγεννα είναι πλέον και επίσημα εδώ διανύοντας τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα, καθώς διανύουμε μια καραντίνα, κρατώντας απόσταση από τους δικούς μας και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. Η διάθεση λοιπόν μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα μιας και δεν ξέρουμε τι θα είναι ανοιχτό και τι κλειστό από μέρα σε μέρα.

Προκειμένου να μη μας πάρει από κάτω, ξετρυπώνουμε την μαγεία των Χριστουγέννων από μέσα μας, σκεπτόμενοι τους δικούς μας ανθρώπους και τα δώρα που θέλουμε να τους κάνουμε. Η σκέψη αρκεί για να φτιάξει το κέφι, να αναπτερώσει το ηθικό και να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Παρακάτω προτείνουμε μοναδικά είδη διακόσμησης για τα φετινά δώρα. Άλλωστε, τώρα που είμαστε περισσότερο το σπίτι, το διακοσμούμε και το ανανεώνουμε τακτικά.

Plant Mister – www.shopbop.com

The Classic Silver Spoon Cookbook – www.shopbop.com

CHRISTMAS ORNAMENT, JO MALONE LONDON – www.atticadps.gr

Πλεκτή καρό κουβέρτα με λεπτομέρεια μεταλλιζέ νήμα και κρόσσια – www.zarahome.com

Ceramic sculpture – www2.hm.com

Εκτός από τις παραπάνω προτάσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ίδια τα Online Shops και ν’ ανακαλύψετε περισσότερα είδη. Προσθέτουμε το διαδικτυακό κατάστημα www.net-a-porter.com , όπου μπορείτε να βρείτε εξίσου αμέτρητες επιλογές στυλάτων δώρων. Αυτά τα Χριστούγεννα, επιλέγουμε ξεχωριστά και διαδικτυακά.. τουλάχιστον ωσότου ανοίξουν και πάλι τα φυσικά καταστήματα! 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Niliaitta: Η καμπίνα που αιωρείται στο φιλανδικό δάσος

DecorNews

Vintagelovers: Δώρα με αγάπη για την οικογένεια

DecorNews

Πως να επιλέξετε νυφικές πετσέτες στον γάμο σας

DecorNews