Decor News
Image default
NEWS

Οργάνωσε το καλύτερο καλοκαιρινό Hawaiian Πάρτυ

Πολύχρωμα λουλούδια, floral ρούχα, funky τραπεζομάντηλα, φυτά στολισμένα με μικροαντικείμενα με καλοκαιρινή θεματική και μια πισίνα γεμάτη δροσερά ποτά και αναψυκτικά. Έχεις φανταστεί καλύτερο Hawaiian πάρτυ;

Τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με τα παρακάτω tips διακόσμησης εξωτερικού χώρου και συγκεκριμένα της αυλής, της βεράντας του μπαλκονιού ή της ταράτσας σου. Ποιος είπε ότι το να οργανώσεις ένα ξέγνοιαστο πολύχρωμο πάρτυ είναι δύσκολο;

Χρειάζεσαι τα εξής
  • Ένα μεγάλο τραπέζι που θα χωρέσει τα φαγητά και τα ποτά. Επέλεξε ένα τραπεζομάντηλο που θα το ντύσει με έντονο χρώμα και θα φιλοξενήσει τις υπόλοιπες αποχρώσεις των φαγητών.

  • Πολύχρωμα φαγητά. Σαλάτες μακαρονιών με πολύχρωμες πιπεριές, λαχανικά κομμένα σε λωρίδες με σως δίπλα, πολύχρωμα ψωμάκια μπέργκερ με διαφορετικές γεύσεις και δίπλα ποτά, ποτηράκια πολύχρωμα και πετσέτες σε παρόμοιο χρώμα με το τραπεζομάντηλο. Μπορείς να επιλέξεις ουδέτερα μαχαιροπίρουνα για αποφυγή φλυαρίας.

  • Φυτά εξωτερικού χώρου που θα φιλοξενούν στο χώμα της γλάστρας μικρά αντικείμενα όπως ξύλινα καλοκαιρινά διακοσμητικά που αναγράφουν ‘’the party is here’’, φλαμίνγκο, ανανάδες κλπ.

  • Μια πισίνα μικρού ή μεσαίου μεγέθους, μέσα στην οποία θα τοποθετηθεί ο πάγος, τα ποτά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να παραμένει παγωμένο. Μπορείς να τη στολίσεις ρίχνοντας μέσα αδιάβροχα λουλουδάκια, μικρά φουσκωτά στρωματάκια ή καλοκαιρινά φουσκωτά αντικείμενα όπως σωσιβιάκια που έχουν θήκη στη μέση για το ποτό.

  • Τέλος, προτίμησε να ανάψεις λαμπάκια σε ζεστό κίτρινο χρώμα περιμετρικά του χώρου και να τοποθετήσεις κεριά που στο ενδιάμεσο της βραδιάς και αφού τα φώτα χαμηλώσουν (αν δεν είναι εξ’ αρχής χαμηλωμένα), θα διαμορφώσουν μια πολύ φιλόξενη και άνετη διακόσμηση.

Το Hawaiian Πάρτυ είναι έτοιμο!

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα Υόρκη: Κινηματογραφικά στούντιο με την υπογραφή του Ντε Νίρο

DecorNews

Cavalli: Ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημιακού πύργου στο Ντουμπάι

Decor News

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και η εντυπωσιακή ανακαίνισή της

DecorNews