Decor News
Image default
NEWS

Tips διακόσμησης: Κάνε το όπως η Emily in Paris

Για μια ακόμη σεζόν, το Emily in Paris μας άφησε την γλυκιά αίσθηση ότι βρισκόμαστε και εμείς κάπου ανάμεσα στη φινέτσα, τις γεύσεις, τις εικόνες και τα αρώματα της Γαλλίας και κάπου εκεί και εμείς με τη σειρά μας εμπνευστήκαμε και για τη διακόσμηση μας.

Αποπνέοντας γαλλική αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα, το διαμέρισμα της Emily in Paris, καθώς και όλα τα σπίτια στα οποία έχει γυριστεί η σειρά, μας δίνουν πληροφορίες για το πως να διαμορφώσουμε και εμείς τους δικούς μας χώρους αλά Emily in Paris.

emilyinparis

Έχω ιδιαίτερα εντυπωσιαστεί από το μικρό πλην γεμάτο σπίτι της, το οποίο διατηρεί τον γαλλικό χαρακτήρα του που θέλει μια μικρή πρακτική κουζίνα, ένα κρεβάτι γύρω από το οποίο γίνεται ο χαμός από ρούχα και πράγματα, art πινελιές στους τοίχους και vintage στοιχεία όπως τα τηγάνια της κουζίνας της.

Αντιλήφθηκα ότι για να πετύχω την cozy γαλλική διακόσμηση, χρειάζεται ο κατάλληλος φωτισμός με θερμό απαλό φως, μια open closet που λειτουργεί ως κρεμάστρα, ένα χαμηλό κρεβάτι και ζεστά χρώματα σε έπιπλα και τοίχους.

Χρειάζονται αυτές οι συγκεκριμένες πινελιές, στοίβες από τ’ αγαπημένα σου βιβλία και διάσπαρτα λουλουδάκια σε βάζο μέσα στον χώρο.

Η σειρά δείχνει με απλό τρόπο ότι οι Γάλλοι είναι καλόγουστοι, λατρεύουν το νόστιμο φαγητό γι’ αυτό και η κουζίνα έχει όμορφα petite σκεύη, λατρεύουν τα αφράτα παπλώματα, θέλουν θέα, ζεστασιά και ηρεμία.

emilyinparis

Οι ψυχροί τόνοι και τα λιγοστά έπιπλα ανήκουν σε μια άλλη κατηγορία διακόσμησης, όχι στο Emily in Paris.

Προσωπικά μαγεύτηκα και θεωρώ ότι το design της σειράς διαποτίζεται με διακοσμητικά, έπιπλα και χρώματα που φανερώνουν φιλοξενία.

Σχετικές αναρτήσεις

Athens Photo World: 3 υπαίθριες εκθέσεις στην Αθήνα

DecorNews

Η οικία του συνιδρυτή της εφαρμογής Calm, Michael Acton Smith

DecorNews

Ρετιρέ στη Πλατεία Μαβίλη: Το σπίτι στο κέντρο είναι τελικά καλή ιδέα

DecorNews