Decor News
Image default
NEWS

Η Emily Slotte έχει το country σπίτι που μας συνεπαίρνει

Η Emily Slotte είναι φωτογράφος και storyteller. Έφτιαξε ένα πανέμορφο, ονειρικό σπίτι, στην εξοχή, με όλα τα στοιχεία του Country House.

H φωτογράφος και storyteller Emily Slotte δεν ήθελε να ονειρεύεται τη ζωή, ήθελε να ζει το όνειρο κάθε μέρα. Γι΄ αυτό το λόγο έφτιαξε μαζί με τον σύζυγό της έναν μικρό παράδεισο στην εξοχή, λίγο έξω από τη Στοκχόλμη, όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα υγιές περιβάλλον, κοντά στην σουηδική πρωτεύουσα αλλά μακριά από τους έντονους ρυθμούς της.

Η country style μονοκατοικία τους έχει έναν μεγάλο κήπο όπου η ίδια ασχολείται με την κηπουρική και τα παιδιά της παίζουν όλη μέρα κάτω από τα δέντρα.

Η κουζίνα της είναι αγγλικού στυλ με ανοιχτά ράφια όπου φιλοξενούνται τα σκεύη και τα σερβίτσια. Οι πάγκοι είναι μαρμάρινοι και παντού υπάρχουν λουλούδια και καλάθια με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Όταν ο καιρός είναι χειμερινός μαζεύονται όλοι στην πρωινή τραπεζαρία που έχει τοποθετηθεί μπροστά από ένα μεγάλο έπιπλο αποθήκευσης με βιτρίνες για το πορσελάνινο vintage σερβίτσιο και με συρτάρια για τα λευκά είδη, τις πετσέτες και τα τραπεζομάντιλα από λινό που τόσο πολύ αγαπά η Εmily.

Μέσα σε μυρωδιές λεβάντας, ρίγανης και λουλουδιών, κάθε πρωί η οικογένεια ξυπνάει και βρίσκεται κατευθείαν μέσα στη φύση.

Μέσα από τα στόρια μπαίνει φως και η καθημερινότητα έρχεται με διαφορετικό τρόπο, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα. Η Emily Slotte κόβει όλα τα απαραίτητα λαχανικά από τον κήπο, ετοιμάζει πρωινό στην οικογένεια και οι ήχοι της φύσης διαχέονται στο σπίτι.

Μια αγροτική κατοικία, με άνεση και στυλ, γίνεται το προσωπικό καταφύγιο της οικογένειας. Ένα ονειρικό καταφύγιο που όλοι ονειρεύονται σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Πηγή: Bovary

Σχετικές αναρτήσεις

Η Lego έφτιαξε το Πλυντήριο των Ονείρων για παιδιά στο Λονδίνο

DecorNews

Έλλη Λαμπέτη: Το σπίτι της μετατρέπεται σε boutique hotel

DecorNews

Νέα Υόρκη: Κινηματογραφικά στούντιο με την υπογραφή του Ντε Νίρο

DecorNews