Decor News
Image default
NEWS

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της μας ξεναγούν στο σπίτι τους

No one, no one, no one όπως λέει και η Alicia Keys. Με την έναρξη ενός απ’ τα αγαπημένα μου τραγούδια της διάσημης τραγουδίστριας, θα ομολογήσω πως, πράγματι το σπίτι εκείνης και του συζύγου της είναι μοναδικό, μίνιμαλ και εντελώς artistic.

Η Alicia Keys και ο Swizz Beatz παρουσίασαν στο Architectural Digest, το ονειρικό και ξεκούραστο στο μάτι και στις αισθήσεις σπίτι τους, με εμάς να μαγευόμαστε από την ατέλειωτη κυριαρχία λευκού, τα διακριτικά στοιχεία μαύρου, γκρι και τερακότας και το αρμονικό δέσιμό τους με τη συνολική διακόσμηση. 

aliciakeys

Το ζευγάρι έχει ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του φλέβα σε όλο το σπίτι, με τα δυο σαλόνια να δεσπόζουν ως βασικοί άξονες της ξενάγησης. Τα περισσότερα έπιπλά τους διαθέτουν οβάλ σχήμα, με απουσία γωνιών και ζεστά υφάσματα. 

Στο πρώτο βασικό σαλόνι, ανακαλύπτουμε την ανυπέρβλητη θέα με τη θάλασσα και τον ωκεανό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα στρογγυλό χαμηλό τραπέζι και γύρω από αυτό λευκούς καναπέδες σε οβάλ σχήμα. Η Alicia και ο σύζυγός της λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια εκεί και να ηρεμεί το μυαλό τους μετά από μια κουραστική ημέρα.

aliciakeyshome

Το σπίτι είναι διαμορφωμένο ως ανοιχτός χώρος με τεράστιες τζαμαρίες που βλέπουν το εξωτερικό κομμάτι του.

Στη συνέχεια της ξενάγησης ανακαλύπτουμε ένα ακόμη δωμάτιο που λειτουργεί ως σαλονοτραπεζαρία και εκεί το σκηνικό αλλάζει. Έντονα χρώματα στους πίνακες και ξύλινα τραπέζια σαλονιού και τραπεζαρίας. Οι αποχρώσεις ποικίλουν και το στυλ παραπέμπει σε african ρυθμούς διακόσμησης.

Σημείο τομής αποτελεί στον επάνω όροφο το πιάνο που έχει τοποθετηθεί γωνιακά και στη συνέχεια εκτείνεται ένα ακόμη σαλόνι όπου η οικογένεια χαλαρώνει, παίζει τ’ αγαπημένα της τραγούδια και ξεκουράζεται από όλη την ημέρα.

Δες ολόκληρη την ξενάγηση στο παρακάτω βίντεο

Σχετικές αναρτήσεις

Το δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh είναι γεγονός

DecorNews

Ακρόπολη: 3 ”Οσκαρικά” βραβεία φωτισμού

DecorNews

Louis Vuitton: Ωδή στην Μήλο από τον κορυφαίο γαλλικό οίκο

DecorNews