Decor News
Image default
NEWS

Cavalli: Ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημιακού πύργου στο Ντουμπάι

Ο οίκος Cavalli ανακοίνωσε τη δημιουργία μνημιακού πύργου στη μαρίνα του Ντουμπάι με θέα στο νησί Παλμ Τζουμέιρα, με υπερπολυτελείς εσωτερικούς χώρους, η αξία ανάπτυξης του οποίου αγγίζει το μυθικό ποσό των 545 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το 2022 και ο πύργος αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια.

Ο οίκος Roberto Cavalli ανακοίνωσε την κατασκευή του πύργου Cavalli, ενός ουρανοξύστη 70 ορόφων στο Ντουμπάι (γιατί περί αυτού ο λόγος), σε συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο DAMAC Properties με έδρα το Ντουμπάι και διεθνές πελατολόγιο. Ο νέος πύργος, που περιλαμβάνει 485 μονάδες, είναι ένα σημαντικό αρχιτεκτονικό πρότζεκτ για τον ιταλικό οίκο.

«Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για την εμβληματική ιταλική μάρκα μόδας και είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την δημιουργία του πύργου Cavalli λίγες μέρες πριν από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου για να απεικονίσω την αναγέννηση του θρύλου της μόδας», δήλωσε ο Χουσεΐν Σατζβάνι, ιδιοκτήτης της μάρκας Cavalli και ιδρυτής της DAMAC Properties.

Σχεδιασμένος από τον πολυβραβευμένο αρχιτέκτονα Σάουν Κίλα – ο οποίος δημιούργησε επίσης το μοναδικό Μουσείο του μέλλοντος στο Ντουμπάι – ο πύργος χωρίζεται σε τρία τμήματα. Οι πρώτοι όροφοι θεωρούνται πολυτελείς, οι μεσαίοι θεωρούνται υπερ-πολυτελείς, ενώ οι τελευταίοι όροφοι προσφέρουν σούπερ πολυτελή χαρακτηριστικά στους κατοίκους. Κάθε μονάδα έχει εγγυημένη θέα στη θάλασσα.

cavalli

Τα πολυτελή και τα υπέρ-πολυτελή τμήματα θα έχουν πρόσβαση στη δική τους πισίνα και κήπους, ενώ η κατηγορία σούπερ πολυτελείας διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, σαλόνι με πούρα και ιδιωτικό περίπτερο όπου οι κάτοικοι μπορούν να φιλοξενήσουν τα δικά τους ιδιωτικά πάρτι δείπνου και να προσλάβουν τους δικούς τους σεφ. Ολες οι μονάδες – είτε διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων είτε duplex 5 υπνοδωματίων – απολαμβάνουν ψηλοτάβανα μπαλκόνια με άπλετη θέα στη θάλασσα.

Σχετικές αναρτήσεις

Cottagecore: Η αγροτική αισθητική..στην πόλη!

DecorNews

Tips εξοικονόμησης χώρου από ηθοποιό που ζει σε 9 τ.μ.

DecorNews

Το φιλί του Ηλία Παπαηλιάκη και η όψη της Αθήνας

DecorNews