Decor News
Image default
NEWS

Adam Levine & Behati Prinsloo: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι τους

Άνεση, φιλοξενία και ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ”διασκεδαστικού” σπιτιού του Adam Levine και της συζύγου του Behati Prinsloo.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014 και έχει αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στο Architectural Digest, δείχνοντας την άνετη πολυτέλεια που σου προκαλεί μια αίσθηση οικειότητας, χωρίς να είναι καθόλου στημένο ή ανέγγιχτο. Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo μας ξεναγούν.

Ξεναγώντας μας από την είσοδο στο σαλόνι, στην κουζίνα, την τραπεζαρία και τα υπνοδωμάτια, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η αγάπη του ζευγαριού για την τέχνη της ζωγραφικής και τους περίτεχνους πίνακες που στολίζουν τους τοίχους τους.

Σημείο αναφοράς μέσα στο σπίτι αποτελούν επίσης τα δωμάτια – γκαρνταρόμπες τόσο του Adam όσο και της Behati. Είναι οι χώροι όπου φυλάνε τα αγαπημένα τους ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα κ.α. Αξίζει ν’ αναφέρουμε εδώ την αγάπη που έχει το Adam Levine για τα αυθεντικά αθλητικά παπούτσια, όπως τα Nike που έχει σε ειδικό γυάλινο κουτί στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ξενάγησης, μας μετέφεραν στο δωμάτιο ”μόνο για ενήλικες” όπως λένε οι ίδιοι, το μπαρ. Στο σπίτι, το μπαρ αποτελεί χώρο διασκέδασης, χαρακτηρίζεται από σκουρόχρωμους τοίχους και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Πολλές φορές όπως εκμυστηρεύτηκαν, αφού φτιάξουν το ποτό τους, πηγαίνουν στην αυλή ή στην πισίνα για να το απολαύσουν.

Αυτό που τους αρέσει πιο πολύ απ’ όλα στο σπίτι τους είναι η μεγάλη αυλή που διαθέτει και το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις με πολλά στυλ διακόσμησης και να αξιοποιήσεις κάθε γωνιά του.

Πάρτε μια γεύση, βλέποντας όλο το βίντεο και ανακαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του κάθε δωματίου ξεχωριστά.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λυκαβηττός: Ξεκίνησε το έργο αναζωογόνησής του

DecorNews

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς θα πάρετε το voucher

DecorNews

Dressing Room: Κάντο όπως η Μαίρη Συνατσάκη

DecorNews