Decor News
Image default
Χρώμα

3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με το γκρι

Ένας ουδέτερος σχεδόν καμβάς, πάνω στον οποίο συνδυάζονται αρμονικά κάποια χρώματα. Αυτός ο καμβάς είναι το γκρι και τα υπόλοιπα χρώματα οι πινελιές που δημιουργούν απογειωτικό συνδυασμό.

Τα τελευταία χρόνια το γκρι είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγουν πολλοί για την διακόσμηση των χώρων τους. Είναι ένα χρώμα ουδέτερο το οποίο αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει cosy, ενδιαφέροντες χώρους, ακόμη και το καλοκαίρι.

Με ποια χρώματα λοιπόν να ταιριάξεις το γκρι στον χώρο σου;

Έντονο πράσινο 

Το πράσινο με το γκρι συνδυάζονται τέλεια ιδίως σε έναν εργένικο χώρο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό και σε έναν χώρο όπου μένει ζευγάρι ή οικογένεια. Το να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση του πράσινου είναι το πιο σημαντικό και αυτό γιατί το πράσινο θα αλλάζει ανάλογα με το φως που θα πέφτει πάνω του. Δοκίμασε, λοιπόν, τις πιθανές αποχρώσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για να επιλέξεις το κατάλληλο.

Απαλό μπλε

Αυτός ο όμορφος συνδυασμός είναι ιδανικός για ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει πολύ φυσικό φως. Για να τονιστεί λίγο παραπάνω το μπλε συνδύασέ το με ένα πιο απαλό γκρι. Συμπλήρωσε στον χώρο σου μερικά φυτά και διάφορες αποχρώσεις του ξύλου.

Το χρώμα της βρώμης 

Για ένα πιο αιθέριο αποτέλεσμα συνδύασε το γκρι με το μπεζ της βρώμης. Έτσι θα δημιουργήσεις έναν χαλαρωτικό χώρο χωρίς εκπλήξεις. Μπορείς να δώσεις όμως ένταση στον χώρο σου, προσθέτοντάς του ένα διακοσμητικό σε έντονο χρώμα.

Ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα, χρειάζεται τον κατάλληλο συνδυασμό. Και το γκρι ανήκει στην κατηγορία χρωμάτων που συνδυάζεται εύκολα και δίνει ένα υπέρκομψο αποτέλεσμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Πράσινο υπνοδωμάτιο: Αυτή είναι η νέα αλλαγή που θα κάνεις

DecorNews

Πως το μπλε του κοβαλτίου εντάσσεται στη διακόσμηση

DecorNews

Διακόσμηση σε ροζ αποχρώσεις για το σπίτι- Οι ωραιότερες pink ιδέες απο το Instagram

DecorNews