Decor News
Image default
Lifestyle

Αυτά είναι τα μυστικά για budget – friendly διακόσμηση

Αν είσαι στη σκέψη του ν’ αλλάξεις τη διακόσμηση, αν έχεις μετακομίσει πρόσφατα και θέλεις να διαμορφώσεις τη διακόσμηση του χώρου ή αν απλά θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές προς ανανέωση του σπιτιού αλλά το budget είναι λιγότερο απ’ αυτό που απαιτείται, σου έχουμε τη λύση.

Υπάρχουν έξυπνες επιλογές που μπορείς να κάνεις και να ρυθμίσεις το budget με τέτοιο τρόπο, που δεν θα ξεφεύγεις από το ποσό που έχεις υπολογίσει, ενώ ταυτόχρονα θα δώσεις νέα πνοή στο χώρο και θ’ αλλάξεις την ατμόσφαιρα.

Παίξε με τα φυτά

Η πρώτη λύση είναι η προσθήκη φυτών στο χώρο. Και στο λέει ένας άνθρωπος που απέφευγε τα φυτά γιατί δεν ήξερε αν μπορούσε να τα φροντίσει. Ναι ναι, εγώ είμαι αυτή. Και μετά, βλέποντας τις τόσο όμορφες και παράλληλα οικονομικές λύσεις, είπα, γιατί όχι; Και η πράξη του να πάρω φυτά εσωτερικού χώρου, ανθεκτικά στις συνθήκες σπιτιού, με αποζημίωσε.

fyta

Τα μοτίβα στους τοίχους

Καμβάδες που αποτυπώνουν μοτίβα, διαφορετικά η επαναλαμβανόμενα. Αυτή η επιλογή δεν χρειάζεται υπέρογκο budget. Ίσα, ίσα! Διαλέγεις μέσα από αμέτρητες επιλογές στο internet το αγαπημένο σου μοτίβο, πηγαίνεις στην εκτυπωτική εταιρεία και.. έτοιμος ο καμβάς! Μπορείς να βρεις τη δική σου κατάλληλη εκτυπωτική εδώ.

design

Ένα κάθε φορά

Στην επιθυμία να τελειώσεις τη διακόσμηση με μιας, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις όλα τα αξεσουάρ και τα κομμάτια ταυτόχρονα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κομμάτια που απλά γεμίζουν το χώρο και δεν ταιριάζουν πραγματικά στη διακόσμησή. Αντίθετα, ξεκίνησε διαλέγοντας προσεκτικά δύο ή τρία items. Πρόσθεσε σε αυτά καθώς περνάει ο καιρός και μόνο κομμάτια που αγαπάς και σου αρέσουν πολύ, αργά αλλά σταθερά.

design

Σχετικές αναρτήσεις

Βαν μετατρέπεται σε εντυπωσιακό μικροσκοπικό σπίτι

DecorNews

Αθήνα και Πειραιάς 60′-70′: Χριστουγεννιάτικος στολισμός

DecorNews

Η σπιτική μας ρουτίνα

DecorNews