Decor News
Image default
NEWS

Πωλήθηκε το υπερπολυτελές loft της Jennifer Lawrence

Για 9,9 εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε το υπερπολυτελές loft διαμέρισμα της πασίγνωστης ηθοποιού, Jennifer Lawrence.

Μετρώντας πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο βιογραφικό της, η ταλαντούχα ηθοποιός Jennifer Lawrence είχε στην κατοχή της ένα κομψό και full σε όλα, loft, το οποίο πωλήθηκε από την Pamela D’Arc του μεσιτικού γραφείου Compass στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα είναι, ένα υπέρκομψο σπίτι με απίστευτη θέα στους ουρανοξύστες του Μανχάτταν, το οποίο πούλησε επιπλωμένο αφού μετακόμισε στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ρετιρέ που ανήκε στη λαμπερή μούσα του οίκου Dior βρίσκεται στον 30ο όροφο του κτιρίου Laurel. Η διακόσμηση της πρώην κατοικίας της Jennifer Lawrence είναι σε στυλ modern-classic. Λευκοί καναπέδες με καμπύλες και ρετρό ‘50s γραμμές, vintage καθρέφτες, περσικά χειροποίητα χαλιά, μια γκρι λιτή τραπεζαρία και σκανδιναβικοί μπουφέδες, συνθέτουν ένα μίνιμαλ αλλά με κλασικές αναφορές διακοσμητικό ύφος, που είναι ταυτόχρονα μοντέρνο αλλά και glamorous.

Διαθέτει, μία σουίτα, τρεις κρεβατοκάμαρες και πέντε μπάνια. Έχει επίσης έναν πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί την τραπεζαρία και το σαλόνι και ένα δωμάτιο αφιερωμένο στο μπιλιάρδο.

Η χρωματική παλέτα συνδυάζει το λευκό, το μπεζ και το γκρι με τις αποχρώσεις του ξύλου, ενώ υπάρχουν και κάποιες φούξια και μωβ πινελιές. Στην τραπεζαρία η οροφή έχει επενδυθεί με χρυσαφί πάνελ.

Στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, θα βρούμε ένα lounge σημείο στρωμένο με χλοοτάπητα και τραπέζι, ένα διαφορετικό χαλαρωτικό, εξωτερικό σαλόνι με πλακάκι για δάπεδο, τζάκι και τηλεόραση. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει και barbeque.

Τέλος, αυτό που κυριολεκτικά συνεπαίρνει το μυαλό, είναι η θέα στον ποταμό Hudson, την οποία μπορείς να κάθεσαι ώρες και να την ατενίζεις.

Πηγή: Bovary

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχιτεκτονική Παρέμβαση: Μήπως το Εδιμβούργο ”καταστρέφεται”;

DecorNews

Cottagecore: Η αγροτική αισθητική..στην πόλη!

DecorNews

Balenciaga: Ντύνει το κατάστημά της με ροζ faux γούνα

DecorNews