Decor News
Image default
Τάσεις

Τα καλύτερα μοντέρνα σχέδια για έναν κoμψό τοίχο

Το πως μπορούμε να διακοσμήσουμε έναν τοίχο, είναι κάτι που εδώ στο Decornews το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και επικρατέστερη των επιλογών είναι εκείνη που θέλει τους πίνακες σε πρώτο πλάνο.

Ατάκτως ή τακτικά τοποθετημένοι, οι πίνακες γεμίζουν τον τοίχο σε κάθε χώρο, δίνοντάς του αυτό το έξτρα που χρειάζεται χωρίς να είναι ιδιαίτερα φορτωμένος.

Ποια είναι τα trending μοντέρνα σχέδια που θα προσδώσουν κομψότητα και στυλ;

  1.  Τα στοιβαγμένα κουτιά

Αφίσες που απεικονίζουν κουτιά στοιβαγμένα σε ποικίλα μεγέθη και χρώματα, με προσθετική πινελιά στο τέλος της πυραμίδας που έχουν σχηματίσει, ένα διακοσμητικό αντικείμενο. Η εικόνα αυτή μπορεί να είναι μινιμαλιστική, διαλέγοντας ένα ή δυο κουτιά συμπαγή ή ρετρό, με παρουσία πολλών κουτιών και συνδυαστικών αντικειμένων.

 

2. Αφηρημένα μπλε σχέδια

Ένας πίνακας που εκπέμπει ζωντάνια, σταθερότητα και χαλαρότητα στο μάτι. Ποιο το κύριο χαρακτηριστικό του; Το μπλε που απλώνεται σε αυτόν και αποφορτίζει τον χώρο, δεσπόζοντας στον τοίχο. Το μπλε μπορεί ν’ αποτυπωθεί σε αφηρημένο σχέδιο με λεπτές γραμμές ή ακόμη και σε γραμμικό που δεν ξεφεύγει του μινιμαλιστικού.

3. Ηλιοβασίλεμα με διαβαθμίσεις

Η αγάπη για τον ήλιο την ώρα που δύει είναι μια γενική αλήθεια που μας κάνει να ”ερωτευόμαστε” τα ηλιοβασιλέματα. Να θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά τους και να ατενίζουμε τον ουρανό μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς ο πορτοκαλένιος ήλιος. Αυτές τις χρωματικές διαβαθμίσεις που παίρνει τόσο ο ήλιος όσο κι ο ουρανός εκείνη τη στιγμή, μπορείς να τις έχεις αποτυπωμένες στον τοίχο σου σε πίνακα που σε συνεπαίρνει, ενώ ταυτόχρονα δίνει funky πινελιά.

Κοινό χαρακτηριστικό των νέων τάσεων στα prints τοίχου, είναι τα σχήματα, οι γραμμές και τα έντονα χρώματα. Δοκιμάστε τα!

Για να φτιάξεις τον δικό σου πίνακα μπορείς να επικοινωνήσεις με τη vipart και να σχεδιάσεις ό, τι επιθυμείς με τη βοήθεια της εξαιρετικής ομάδας!

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρμαρο στη διακόσμηση: Πως να το χρησιμοποιήσεις

DecorNews

Praktiker: Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι και τον κήπο

DecorNews

Cluttercore: Το αντίθετο το μίνιμαλ στη διακόσμηση

DecorNews