Decor News
Image default
Κουζίνα

Ποτήρια σε σχήμα κάκτου: Το design στο απόγειό του

Ποτήρια σε σχήμα κάκτου; Τι είναι αυτό το καινούριο πάλι;

Και όμως, δεν είναι ακριβώς καινούριο. Τα ποτήρια αυτά κρατούν λίγο από την αίγλη του παρελθόντος στο σχήμα και στην υφή, ενώ το σχέδιο τους είναι αρκετά καινοτόμο. Στοιβαγμένα, σχηματίζουν έναν κάκτο.

Είναι κυρίως ποτήρια του καφέ, όμως μπορείς να τα χρησιμοποιήσει και ως ποτήρια νερού ή αναψυκτικού. Κάποια από αυτά, έχουν στο πλάι μια ειδική λαβή, που μπορείς να το πιάσεις. Με την επίσημή τους ονομασία Saguro, τα ποτήρια αυτά κάνουν θραύση τόσο στον κόσμο του Instagram, όσο και στον πραγματικό.

Τα επιλέγουν πολλοί διακοσμητές, ως statement ποτήρι στην κουζίνα. Σε χρώμα πράσινο – όπως θα ήταν λογικό – μιας και παραπέμπουν σε κάκτο, είναι άκρως λειτουργικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές περιστάσεις, καθώς και είδη διακόσμησης.

Από ρετρό μέχρι boho, συνδυασμό χρωμάτων ή μοτίβων , φυσική και παλ, όποια διακόσμηση και αν έχετε, μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας αυτά τα εναλλακτικά ποτήρια.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι, ταιριάζουν πολύ και σε εξοχικές κατοικίες. Τα φέρνεις στο τραπέζι την ώρα του φαγητού ή μετά το τέλος του, προσφέροντας καφεδάκι και το βάζεις σε αυτό το ιδιαίτερο ποτήρι που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Επίσης, ως rustic επιλογή, δίνει άλλη αίγλη στο τραπέζι του φαγητού και εμπνέει για γευστικές απολαύσεις!

Που το βρήκαμε

Στο Pragmatic.gr, στο Doiydesign και φυσικά εμπνευστήκαμε από τους D.Signers_in στο Instagram.

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Καθάρισε τον φούρνο σου με φυσικό τρόπο

DecorNews

Vintage κουζίνα: Πως να την πετύχεις

DecorNews

Καφές home edition: Ποια καφετιέρα ταιριάζει στην κουζίνα σου

DecorNews