Decor News
Image default
HOME

Καμβάδες: Το στοιχείο – κλειδί στη διακόσμηση ενός τοίχου

Οι σημερινές τάσεις στη διακόσμηση επιτάσσουν καμβάδες σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και περιεχόμενα.

Καμβάδες που να μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και άνετα σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμούμε, δημιουργώντας όμορφα και καλαίσθητα αποτελέσματα που γεμίζουν χωρίς να φορτώνουν τον τοίχο και κατ’ επέκταση τον χώρο.

Γιατί καμβάδες

Γιατί είναι απ’ τις πιο έξυπνες επιλογές. Ένας τοίχος για να διακοσμηθεί με στυλ και χαρακτήρα, χρειάζεται δυο στοιχεία. 1. Να γνωρίζουμε ακριβώς τι ύφος θέλουμε ν’ αποπνέει και 2. Να χρησιμοποιήσουμε ναι μεν το μεγαλύτερο μέρος του τοίχου αλλά όχι όλο.

Παν μέτρον άριστον

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας καμβάδες πάνω από σύνθετα ή καναπέδες ή τραπεζαρίες, χρειάζεται να έχουμε στο νου ότι το μήκος τους δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 2/3 του επίπλου που βρίσκεται τοποθετημένο από κάτω. Επίσης, είναι πολύ βασικό να έχουμε μετρήσει ακριβώς τόσο το μήκος του αντικειμένου κάτωθεν, όσο και ολόκληρου του τοίχου.

Η ιδανική επιλογή

Έρχεται από το vipart.gr. Καμβάδες με θέματα της θάλασσας, του κινηματογράφου, του καλοκαιριού, Pop Art και πολλά ακόμη. Τρίπτυχοι, τετράπτυχοι, αναλόγως την επιθυμία, στο Vipart μπορείτε να βρείτε τον δικό σας ιδανικό καμβά που θα ‘’ντύσει’’ έναν ή και περισσότερους τοίχους στο σπίτι σας. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε την δική σας θεματική – περιεχόμενο και η ομάδα του Vipart θα δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που αποζητάτε.

Design που ξεχωρίζει

Η επιλογή καμβάδων για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων αλλά και σπιτιών, είναι μια ασφαλής και πρωτότυπη (αναλόγως το σχέδιο που θα επιλεχθεί) επιλογή. Διαλέγοντας αφαιρετικό ή μινιμαλιστικό περιεχόμενο, ο χώρος αποκτά ήρεμη αύρα και το μάτι ξεκουράζεται. Διαλέγοντας θεματική με έντονα σχέδια ή εικόνα με πληροφορία, ένας άδειος χώρος μπορεί να γεμίσει χωρίς να φορτώσει, ή ένας άτονος χώρος να αποκτήσει ενέργεια. Η επιλογή δική σας, με το Vipart ως πυξίδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Neutrals: Η απόλυτη κομψότητα στην διακόσμηση

DecorNews

Ανανέωσε την εσωτερική σκάλα με 4 βήματα

Decor News

Γιγαντιαίο σπίτι: Δες το σπίτι σου από μια άλλη οπτική

DecorNews