Decor News
Image default
Χρώμα

Ροζ τοίχος: Πως η απόχρωση αυτή ταιριάζει ιδανικά στο γραφείο του σπιτιού

Είναι ένας συνδυασμός που δύσκολα τον κάνουμε εικόνα, αν πρώτα δεν το έχουμε δει κάπου. Το ροζ ως χρώμα μας παραπέμπει σε κάτι δημιουργικό, χαρούμενο και γεμάτο έμπνευση. Άρα; Μήπως είναι η κατάλληλη επιλογή για το γραφείο στο σπίτι;

Τα τυπικά χρώματα όπως το απαλό μπεζ ή οι λευκές αποχρώσεις σιγά σιγά παρέρχονται και τη θέση τους παίρνει ηρωικά το ροζ, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά σε όλους τους τύπους γραφείων στο σπίτι. Από μια αυστηρή επιλογή μέχρι μια πιο ανάλαφρη και δημιουργική.

Δεν μιλάμε απλά για ένα κομψό, ζεστό ροζ makeover, αλλά για μια ισορροπημένη παλέτα συμπληρωματικών τόνων. Το ίδιο το ροζ χρώμα είναι ευέλικτο από τη φύση του. Μια φωτεινή έκδοση του που συνδυάζεται με κόκκινα και ζωηρά πράσινα χρώματα δημιουργεί ένα έντονα μινιμαλιστικό σχήμα. Επίλεξε ένα ροζ με πιο σκούρες αποχρώσεις και συνδύασε το με ελαφριές, ξύλινες πινελιές και θα δημιουργήσει αμέσως μια δροσερή, αίσθηση σκανδιναβικού στυλ. 

Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις

roz

Το απαλό, λίγο πιο σκούρο που συνδυάζεται με λευκά, μαύρα και ξύλινα στοιχεία. Προσδίδει industrial στυλ στο γραφείο σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις την κάθε στιγμή.

roz

Το ροζ που συνδυάζει πολυπλοκότητα και multitasking. Γιατί να συμβιβαστείς με τα απλά γραφεία όταν μπορείς να συνδυάσεις ένα μικρό λευκό γραφείο και ράφια πάνω από αυτό; Είναι μια επιλογή για γραφείο στο σπίτι που δεν θέλουμε να πιάνει πολύ χώρο, γιατί ενδεχομένως δεν έχουμε. Οπότε μια μικρή γωνιά στο σπίτι εμπλουτισμένη με ράφια και γραφείο, κερδίζει και την πιο σχολαστική προσωπικότητα.

Το ροζ κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς και εμείς ανήκουμε ανάμεσά τους.

 

Σχετικές αναρτήσεις

3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με το γκρι

DecorNews

Λέμε ναι στο avocado green το χρώμα – τάση

DecorNews

Τα χρώματα της άνοιξης στον χώρο σου

DecorNews