Decor News
Image default
NEWS

Kate Hudson: Η ρομαντική διακόσμηση του σπιτιού της με ταπετσαρίες

Κάθε σπίτι είναι και μια ιστορία. Η ιστορία του ιδιοκτήτη του. Σήμερα θ’ ανακαλύψουμε την ιστορία του σπιτιού της Kate Hudson και της προσωπικότητάς της που αναδύεται μέσα από αυτό.

Η Kate Hudson αποτελεί μια ηθοποιό – σταρ της θεατρικής και τηλεοπτικής σκηνής, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της και εξαιρετικές ερμηνείες να την πλαισιώνουν. Εκτός από άριστη επαγγελματίας, είναι πρώτα απ’ όλα γυναίκα και έπειτα σύζυγος και μητέρα, που της αρέσει να διακοσμεί το σπίτι της βάσει γούστου, προσωπικότητας και διάθεσης.

kate hudson

Γι’ αυτό και επιλέγει τις ταπετσαρίες, ως βασικό δομικό χαρακτηριστικό των δωματίων. Ταπετσαρίες σε ποικίλα χρώματα και μοτίβα, που κάνουν αμέσως, το εκάστοτε δωμάτιο ιδιαίτερο.

Με τη βοήθεια του σχεδιαστή Darien Stokes, που αποτελεί τον άνθρωπο-κλειδί για τη μεταμόρφωση του σπιτιού της, η ηθοποιός έκανε τις απαιτούμενες αλλαγές στον εσωτερικό χώρο της έπαυλής της στο Λος Αντζελες προκειμένου να είναι πιο λειτουργικός μεν αλλά κυρίως να αποπνέει ηρεμία, ρομαντισμό και θετική διάθεση.

kate hudson

Όπως μπορείς κι εσύ να δεις στην εικόνα, η Kate ακουμπάει στον τοίχο του μπάνιου της, ο οποίος είναι επενδεδυμένος με μια ιδιαίτερη -σε patterns- ταπετσαρία, δένοντας αρμονικά με τις χρυσές απλίκες και τα επίσης χρυσά αξεσουάρ του μπάνιου της. Η επιλογή αυτών των χρωματισμών και των μοτίβων δεν είναι τυχαία καθώς αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον χώρο του μπάνιου για το 2022 -ναι , γι’ αυτή την εντυπωσιακά αφηρημένη ταπετσαρία με φύλλα που μοιάζουν σαν να έχουν σκίσει τον τοίχο μιλάω-.

katehudson

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι, το στυλ της ταπετσαρίας ονομάζεται Chintz και η ίδια δηλώνει ‘’ερωτευμένη’’ με αυτή!

kate hudson

kate hudson

Σχετικές αναρτήσεις

Jenn Im: Η αισθητική της κουζίνας στο YouTube

DecorNews

Μουσείο Μπενάκη και Dior: Η μεγάλη συνεργασία

DecorNews

Η Εθνική Πινακοθήκη θα γιορτάσει 200 χρόνια με μια υπέροχη ανακαίνιση

DecorNews