Decor News
Image default
Lifestyle

Valentine’s Day: Ο έρωτας σου γίνεται τώρα καμβάς απο την VipArt!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει , και η VipArt είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις το τέλειο δώρο στον αγαπημένο σου! 

Τι πιο όμορφο από έναν καμβά, με φωτογραφίες από εσένα και το άλλο σου μισό; Οι φωτογραφίες, αποτελούν μέρος των αναμνήσεων μας. Μας κάνουν να θυμόμαστε όμορφες στιγμές, να αναπολούμε το παρελθόν και να ονειρευόμαστε το μέλλον.

Για αυτό φέτος στην γιορτή των ερωτευμένων η VipArt σας κάνει την καλύτερη πρόταση για δώρο. 

Τώρα μπορείς να κάνεις τον έρωτα σου το πιο όμορφο έργο τέχνης. Στην Vipart , μπορείς να απεικονήσεις την αγάπη σου σε ένα καμβά. Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία ή ένα κολάζ φωτοφραφιών που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου, και έλα στην VipArt να τις μετατρέψει σε έργο τέχνης!

Επέλεξε εσύ το μέγεθος και την απόχρωση που μπορεί να πάρει η φωτογραφία σας, και κάνε στον αγαπημένο σου το πιο όμορφο δώρο, για να κοσμήσει τον τοίχο του με τον έρωτα σας.

Η Vipart μπορεί να μετατρέψει σε ασυναγώνιστες τιμές τις φωτογραφίες σας σε καμβάδες μεγέθους 40Χ60 , 50Χ70 , 70Χ100, με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 

Πρόκειται για ένα άκρως ξεχωριστό δώρο, που θα θυμίζει στον άνθρωπό σας , την μεγάλη αγάπη που έχετε. Ένα δώρο ιδιαίτερο και μοναδικό, που θα κοσμήσει όχι μόνο τον τοίχο του σπιτιού, ή του γραφείου της σχέσης σας, αλλά και την καρδιά του. 

Στην Vipart , θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το ομορφότερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Εξέφρασε τον έρωτα σου την ημέρα των ερωτευμένων , με την πιο υπέροχη ιδέα δώρου. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο επίσημο site της εταιρίας.
Ζήστε τον απόλυτο έρωτα με το πιο τέλειο δώρο, από την Vipart!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λονδίνο: Το υπερυψωμένο πάρκο στα πρότυπα του High Line

DecorNews

Σπίτια ειδικά διακοσμημένα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

DecorNews

Στολισμός: Χριστουγεννιάτικα ‘’χωριά’’ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

DecorNews