Decor News
Image default
Χρώμα

Αυτό είναι το χρώμα μετάβασης από χειμώνα σε άνοιξη και ταιριάζει σε τοίχους και διακόσμηση

Λίγο πριν τα τελευταία κρύα, μια ανάσα πριν τον Μάρτη και λίγο μετά τις πρώτες πιο ζεστές μέρες του Φλεβάρη, το Hernews έρχεται με την ανακάλυψη που ενδιαφέρει όλους όσους αγαπούν τη διακόσμηση και τις μεταβάσεις στο στυλ που φέρνουν νέα αύρα. Ποια είναι αυτή η ανακάλυψη; Το χρώμα φυσικά.

Το χρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε σε τοίχους και διακόσμηση από αυτόν τον Μάρτη που, μπορεί να είναι λίγο γδάρτης κατά την παροιμία, οι ανθίσεις όμως θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το WGSN ονόμασε το έντονο ματζέντα το χρώμα της χρονιάς για το 2022, χάρη σε αυτό που αποκαλούν «όρεξη για χαρά και θετικότητα» – κάτι που χωρίς αμφιβολία πολλοί αναζητούν μέσα στην καθημερινότητα.

magenta

Σμέουρα ή αλλιώς Raspberries ή Φραμπουάζ

Όπως και να τα πεις, η γεύση τους είναι τέλεια, τα οφέλη για τον οργανισμό πολλά και το χρώμα τους μοναδικό. Αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση είναι κάτι ανάμεσα σε κόκκινο, ροζ και μωβ. Το σίγουρο είναι πως θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα ζεστά χρώματα που τείνουν να κυριαρχούν στο χώρο μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσεις λίγο χρώμα στη διακόσμησή σου καθώς περνάς από τον χειμώνα στην άνοιξη.

Πάρε μια γεύση και εμπνεύσου από τις προτάσεις που παραθέτουμε για να το εντάξεις και στον δικό σου χώρο με όποιο τρόπο και έπιπλο επιθυμείς.

magenta

Τα βασικά

Διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και κουβερλί είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία σε έναν χώρο και σε αυτήν την απόχρωση μπορούν να τον κάνουν ακόμα πιο καλαίσθητο.

Οι πετσέτες

Αν θες να δώσεις λίγο έξτρα στυλ στο μπάνιο επένδυσε στις σωστές πετσέτες με το πιο χαρακτηριστικό χρώμα!

Τα βάζα και τα αρωματικά κεριά

Και κλείνουμε με τις πιο μικρές λεπτομέρειες που μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του χώρου σου και να σε βάλουν λίγο νωρίτερα στο ανοιξιάτικο κλίμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκό: Το χρώμα – ουδέτερος καμβάς στη διακόσμηση

DecorNews

Αυτό είναι το χρώμα που λανσάρει η Pantone για το 2022

DecorNews

Ερμηνεία των χρωμάτων και των ιδιοτήτων τους (Part 2)

DecorNews