Decor News
Image default
Οργάνωση

Διαχωρισμός χώρου με παραβάν: Μόλις βρήκες τη δική σου λύση

Έχουμε τα εξής στοιχεία: Έναν μεγάλο χώρο, ο οποίος δεν θέλουμε ν’ αξιοποιηθεί πλήρως, ένα σχέδιο διακόσμησης και διαμόρφωσης για το κομμάτι που θέλουμε να αξιοποιήσουμε και ένα νορμάλ budget, ώστε να προβούμε σε διαχωρισμό του χώρου.

Τι κάνουμε; Ξεκινάμε την αναζήτηση διαχωριστικών, είτε αντικειμένων, είτε τεχνοτροπιών. Και περνώντας τις ώρες μπροστά από το online window shopping, μιας και όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά, φτάνουμε στην καταλληλότερη (σύμφωνα με την άποψή μου) λύση. Το παραβάν. 

Όχι ένα οποιοδήποτε παραβάν, αλλά το προσωπικό custom made παραβάν που μπορούμε να φτιάξουμε με την ομάδα της Vipart και να γίνει όπως το ονειρευόμαστε.

Τα οφέλη του

Πολλά. Αρχικά δεν γίνεται κάποια παρέμβαση στο χώρο, όπως για παράδειγμα τρύπημα σε τοίχο ή στο έδαφος. Επιπλέον, προσαρμόζεται σε χρώμα και ύφος αποκλειστικά όπως το επιθυμούμε, βάση την υπόλοιπη θεματική του χώρου. Έχουμε άνεση να το κλείσουμε σαν ακορντεόν και να το αποθηκεύσουμε και αντίστοιχα να το ανοίξουμε εύκολα όποτε επιθυμούμε.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό στο καθάρισμα, όπως πλυντήριο ή ειδικό ατμό. Με ένα πανί είτε στεγνό είτε ελαχίστως βρεγμένο έχουμε αμέσως και πάλι καθαρό παραβάν. Ένα ακόμα όφελος είναι η ανάδειξη της κάθε διακόσμησης.

 

Πώς γίνεται αυτό

Ακόμη και αν ο χώρος είναι μινιμαλιστικός και θέλουμε αυτό το κάτι παραπάνω σε touch αισθητικής, διαλέγοντας την κατάλληλη απεικόνιση ή υλικό, έχουμε άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Σε όλα αυτά δεν είμαστε μόνοι. Η εξειδικευμένη ομάδα της Vipart θα λύσει κάθε απορία, θα μας συμβουλεύσει και θα μας βοηθήσει σε διαστάσεις και διαλογή.

Μόλις βρήκες το διαχωριστικό του χώρου σου. 

Σχετικές αναρτήσεις

Κατοικίδια στο σπίτι: Tips για διατήρηση καθαρού χώρου

DecorNews

Αρωματικά κεριά: Τι να κάνεις με τα άδεια βάζα τους

DecorNews

Οργάνωσε το τέλειο Halloween Party με όσα έχεις σπίτι

DecorNews