Decor News
Image default
Τάσεις

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Γιατί το κόκκινο και το χρυσό είναι ιδανικός συνδυασμός στολισμού

Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου, πιο γιορτινός και glamour στολισμός για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τα χρυσά και το κόκκινα στολίδια.

Τα κατεξοχήν λαμπερά και πάντοτε διαχρονικά χρώματα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι το κόκκινο και το χρυσό. Ο συνδυασμός τους μας δίνει το υπέροχο αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι για τις γιορτές.

Γιατί το προτιμώ και το προτείνω
  • Είναι εύκολα προσαρμόσιμος συνδυασμός σχεδόν σε κάθε σπίτι ανεξάρτητα από τους χρωματισμούς του χώρου που θα τοποθετηθεί το δέντρο.
  • Τα λαμπάκια με τον ενδιάμεσο θερμό φωτισμό δείχνουν απίστευτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν τα στολίδια κινούνται σε χρυσοκόκκινες αποχρώσεις.

kokkinesbales

  • Μπορείς να βρεις αμέτρητα σχέδια και μοτίβα που να έχουν ως βάση αυτά τα δυο χρώματα και έπειτα να παίξεις όπως επιθυμείς στον στολισμό.
  • Ξέρεις ότι έχεις μια safe επιλογή και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις αμέτρητες ώρες στο να βρεις χρώματα και διακόσμηση που να σου ταιριάζει καλύτερα.

xrysesbales

  • Ξεφεύγεις από τα χρώματα – παγίδες, που αντικειμενικά μιλώντας το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Τέτοιου είδους χρώματα είναι το ροζ το ξεθωριασμένο, το σκούρο μωβ ή το γαλάζιο.
  • Το χρυσό και το κόκκινο έρχονται πολύ κοντά και στους γήινους τόνους που μπορεί να έχουν πολλά σπίτια ή χώροι, οπότε το δέσιμο μεταξύ τους είναι αρμονικό.

xristoygenniatikodentro

Από παιδί θυμάμαι, στους δρόμους, στις διαφημίσεις, στα παιχνίδια και γενικά στην ατμόσφαιρα, κάθε Χριστούγεννα να έχω το κόκκινο και το χρυσό σε πρώτο πλάνο. Με συνεπαίρνει το γιορτινό κλίμα που δημιουργούν και είναι αδιαμφισβήτητα τα χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Φέτος, δοκίμασέ το και εσύ!

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτισμός: Πώς να φωτίσεις διαφορετικές γωνιές του σπιτιού

DecorNews

Κάνε το σπίτι σου..Studio με 5 αλλαγές

Decor News

Interior design: 6 τάσεις που πρέπει να αποχαιρετήσεις

DecorNews