Decor News
Image default
Lifestyle

3 οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις

Διακόσμηση σημαίνει δημιουργία. Μοναδική διακόσμηση, σημαίνει σωστή επιλογή από διακοσμητικά αντικείμενα.

Η παραπάνω πρόταση δεν συνεπάγεται παρόλα αυτά, την απαραίτητη ακριβή επιλογή αντικειμένων. Τα διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να είναι budget – friendly και να καθιστούν υπέροχο το κάθε αποτέλεσμα. Οι 3 επιλογές που δίνουμε στο παρακάτω κείμενο αφορούν κάθε στυλ διακόσμησης και τροποποιούν πολύ εύκολα τον χώρο, απλό απλό, σε ιδιαίτερο.

Τα υφαντά καλάθια

Μπαίνουν παντού, λειτουργούν ως διακοσμητικά και αποθηκευτικοί χώροι και αμέσως προσφέρουν ζεστασιά και απλότητα στον χώρο. Είτε χρησιμοποιηθούν ως ”γλάστρα” για φυτά εσωτερικού χώρου πάνω στο τραπέζι, είτε κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου ως αποθηκευτικός χώρος, είτε στην είσοδο ως stand περιοδικών, το αποτέλεσμα πάντα ανταμείβει.

Κηροπήγιο

Κοινότυπο; Καθόλου! Με τόσα σχέδια να βγαίνουν διαρκώς από τις εταιρείες, τα κηροπήγια λειτουργούν εξαιρετικά ως διακοσμητικά, προσδίδοντας ύψος στην περιοχή που θα τοποθετηθούν μέσα στον χώρο και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, ακόμη και το καλοκαίρι προσδίδοντας σπιρτάδα. Γυάλινα, κεραμικά, μαρμάρινα, υπάρχουν επιλογές για κάθε στυλ.

Πόμολα

Η απρόσμενη πρόταση του decornews. Λίγοι δίνουν σημασία στην ”σωστή” – αναλόγως τη διακόσμηση – επιλογή πόμολων, όμως κάνουν τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να μετατρέψουν έναν χώρο σε εξαιρετικά δημιουργικό και ευφάνταστο. Αν το στυλ σας είναι για παράδειγμα το μίνιμαλ ή το japandi, τα δερμάτινα πόμολα είναι μια επιλογή που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Παρακάτω παραθέτουμε το βίντεο από τους D.Signers με μερικές ακόμη προτάσεις για budget – friendly προϊόντα. Θυμηθείτε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και τα διακοσμητικά προϊόντα είναι αυτά ακριβώς που δημιουργούν.. το στυλ!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμπάδες: Οδηγός σωστής αγοράς

DecorNews

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

DecorNews

Λονδίνο: Το υπερυψωμένο πάρκο στα πρότυπα του High Line

DecorNews