Decor News
Image default
Παιδικό

4 ονειρικά παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων

Τα παιδικά δωμάτια είναι οι χώροι που πάντα μας μαγεύουν για την παραμυθένια αύρα που αποπνέουν και την παιδική αθωότητα από την οποία πλημμυρίζονται.

Αυτά είναι τα παιδικά δωμάτια 4 Ελληνίδων μαμάδων όπως τα διακόσμησαν για τα παιδιά τους και μας έκαναν να λιώσουμε από την αγάπη και την καλαισθησία που τα πλημμυρίζει. Οι μαμάδες είναι χαρούμενες και αυτή η χαρά τους αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Χριστίνα Κοντοβά

παιδικό δωμάτιο

Στον χώρο επικρατούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, ενώ την παράσταση κλέβει το υπέροχο παιδικό κρεβάτι – σπιτάκι και ο παγκόσμιος χάρτης στον τοίχο.

Νικολέττα Ράλλη

παιδικό δωμάτιο

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από την ημέρα που η παρουσιάστρια γέννησε τη μικρή κόρη της, Σοφία, όμως δεν θα ξεχάσουμε το πανέμορφο δωμάτιο που είχε σχεδιάσει για εκείνη με πολλή αγάπη. Όπως και την ξύλινη κούνια με ουρανό γεμάτο αστεράκια για τα παιδικά παιχνίδια της μικρής.

Δούκισσα Νομικού

παιδικό δωμάτιοΉταν πριν σχεδόν 2,5 χρόνια όταν η Δούκισσα έφερε στον κόσμο την Αναστασία, το δεύτερο παιδί της, και μας έδειχνε το πολύ cute “ροζ δωμάτιο” που είχε διαμορφώσει για τη μονάκριβη κόρη της. Έκτοτε βέβαια, μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα στα stories και στο feed της με το, κατάμεστα από παιχνίδια, δωμάτιο όπου οι τρεις τους παίζουν παιδικά παιχνίδια όλοι μαζί.

Αθηνά Οικονομάκου

παιδικό δωμάτιοΜια λέξη χαρακτηρίζει το παιδικό, κοριτσίστικο δωμάτιο της κορούλας της ηθοποιού, που ήρθε στον κόσμο το περασμένο καλοκαίρι, κι αυτή δεν είναι άλλη από το “στιλάτο”. Η μικρή ξύλινη κρεμάστρα για τα ρούχα της μικρής θυμίζει ατελιέ και φυσικά, η ιδέα είναι ξεκάθαρα επηρεασμένη από το brand ρούχων της μαμάς. Μπεζ, καφέ, σομόν και παστέλ ροζ κυριαρχούν στο δωμάτιο και σε όλα τα έπιπλα και το χαλί, δίνοντας μια αρμονική εικόνα που σίγουρα ηρεμεί και χαλαρώνει.

Σχετικές αναρτήσεις

Εφηβικό δωμάτιο: Δημιουργική διακόσμηση

Decor News

Μινιμαλιστικό παιδικό δωμάτιο: Πώς να το πετύχεις

DecorNews

3 συμβουλές για ονειρικό και λειτουργικό παιδικό δωμάτιο

DecorNews