Decor News
Image default
Τάσεις

Boho Βάπτιση: Η απόλυτη τάση για τα βαπτίσια του μωρού σας

Η βάπτιση του μωρού σας είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική στιγμή για την οικογένεια σας. Είναι μια τελετή ευλογίας, αγάπης και χαράς για το μικρό σας. Είχατε σκεφτεί να δώσετε σε όλη αυτή την ανεκτίμητη στιγμή μια Boho αίσθηση;

Η καλύτερη επαγγελματίας των θεματικών events Efi Papoutsi Wedding & Christening Planner μας δίνει ιδέες για Boho βάπτιση, την απόλυτη τάση της σεζόν!

Υπάρχουν μόδες που έρχονται για λίγο καιρό και εξαφανίζονται, υπάρχουν όμως και τάσεις, όπως το boho , που παραμένουν σταθερά στις προτιμήσεις του κόσμου, είτε μιλάμε για μόδα και ρούχα, είτε μιλάμε για διακόσμηση. Με την άνοιξη να είναι μια ανάσα μακριά, η boho διακόσμηση της βάπτισης είναι η πιο υπέροχη επιλογή.

Ιδιαίτερη και μοναδική αισθητική, που θα κάνει την ημέρα να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

To boho συνδυάζει απόλυτα το vintage με το ethnic, το rock με το gipsy, τα χρώματα της γης με τα χρώματα του ουρανού. Στην διακόσμηση της βάπτισης όπως και στα ρούχα του μικρού μας πρωταγωνιστή θα κυριαρχήσουν αυτές οι αποχρώσεις.

Γήινα χρώματα και  pastel αποχρώσεις θα απογειώσουν την διακόσμηση σας.

Την έντονη εμφάνιση του boho θα πλαισιώσουν τα γεωμετρικά σχήματα, τα ξύλινα αντικείμενα, όπως και οι κορδέλες, τα κρόσσια, τα λουλούδια, και τα φυτά που θα επιλέξετε για την διακόσμηση της βάπτισης.

Ενώ όλα θα περικλείονται από μια ανέμελη νότα, και μια 70s αίσθηση. Ακόμα και τα γλυκά της βάπτισης μπορούν ταιριάζουν με το όλο σκηνικό. Αυτό θα δώσει μια αίσθηση ομοιομορφίας στη συνολική εικόνα της διακόσμησης.

Η boho διακόσμηση της βάπτισης, αποτελεί την μεγαλύτερη τάση στις τελετές αυτές.

Δίνει έναν αέρα άνοιξης, ξεγνοιασιάς και ελεύθερου πνεύματος. Τι πιο όμορφο για την σημαντικότερη μέρα του μωρού σας; To boho style σας υπόσχεται ονειρικές εικόνες, και γεμάτα ζωή στιγμιότυπα.

Πάρτε ιδέες για Boho βάπτιση από την Efi Papoutsi Wedding & Christening Planner.

Η εταιρία συνεργάζεται με top brands στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, όπως η Twenty2twins, η Kymi accessories και πολλοί ακόμη.

Πέρα από την διακόσμηση που θα σας εκπλήξει, το boho αποτελεί τρόπο ζωής και σκέψης.. Μόλις αντικρίσετε την εξαίρετη διακόσμηση, θα μπείτε κατευθείαν στο πιο ανέμελο mood..

Με την Έφη Παπουτσή και την ομάδα της, μπορείτε να σχεδιάσετε από το μηδέν με κάθε λεπτομέρεια την Boho βάπτιση και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτήν.

Θα την βρείτε στο Instagram και στο Facebook πληκτρολογώντας Efi Papoutsi – Wedding Planner και για να βρεθείτε στο showroom κλείνετε ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας.

Location: 36 Pontou Str., Drapetsona, Piraeus

Contact: +30 6986068668

Σχετικές αναρτήσεις

10+1 λόγοι να βάλεις την ταπετσαρία στη ζωή σου!

DecorNews

Ναυτική Διακόσμηση: Νησιώτικο στυλ στο εξοχικό

DecorNews

Ξύλινα πάνελ: Η προσθήκη που έλειπε στη διακόσμηση

DecorNews