Decor News
Image default
Σαλόνι

Αναβάθμισε την αισθητική του σαλονιού μέσα σε 3 βήματα

Αν αισθάνεσαι ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση και αναβάθμιση του σαλονιού σου, μάλλον χρειάζεται ν’ ακούσεις το ένστικτό σου και να προχωρήσεις σε μερικά νέα βήματα.

Χωρίς κόπο και με μερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση και διακόσμηση του σαλονιού, ο χώρος θα δείξει ανάλαφρος και με νέα αύρα, καθώς οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

1ο βήμα

Αφιέρωσε ένα πρωινό ή ένα απόγευμα στο να μαζέψεις και να πετάξεις όλα τα διακοσμητικά ή τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον. Αυτά μπορεί να είναι λογαριασμοί μαζεμένοι σε μια γωνία στο τραπεζάκι του σπιτιού, κέικ και γλυκάκια στον πάγκο της κουζίνας που συνορεύει με το σαλόνι ή ακόμη μικροπράγματα που κάποτε εξυπηρετούσαν τη διακόσμησή μας, όμως πλέον την επιβαρύνουν.

saloni

2ο βήμα

Πάρε δυο ντιζαινάτα ποτήρια για espresso και διακόσμησέ τα δίπλα στην εσπρεσιέρα σου ή σε κάποιο γωνιακό τραπεζάκι. Με αυτόν τον τρόπο προσδίδεις στυλ, αναβαθμίζεις την αισθητική του χώρου, αλλά έχεις και την ευκολία, να παίρνεις γρήγορα ένα ποτήρι για τον καφέ, ξεκινώντας την ημέρα σου ή απλά και μόνο για να χαλαρώσεις.

espresso

3ο βήμα

Διάλεξε τα αγαπημένα σου βιβλία και διακόσμησέ τα δίπλα σε αρωματικά κεριά στο σαλόνι. Το διάβασμα είναι συνυφασμένο με χαλάρωση και απόλαυση. Το ίδιο και τα αρωματικά κεριά. Φαντάσου αυτόν τον συνδυασμό στον χώρο σου. Αμέσως αλλάζει η οπτική του σαλονιού, ενώ ξέρεις ότι έχεις δυο στοιχεία που αγαπάς πολύ, σε μια ενιαία διακόσμηση. Επίλεξε όσο γίνεται το χρώμα του εξωφύλλου των βιβλίων να δένει με το χρώμα του περιβλήματος των κεριών.

saloni

Η αναβάθμιση της αισθητικής του σαλονιού, μπορεί να γίνει εύκολα, αφιερώνοντας λίγο χρόνο. Δοκίμασέ το!

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι φθινοπωρινές μυρωδιές και σε ποια κεριά θα τις βρούμε

DecorNews

Mini Bar στο σπίτι: Πώς να το φτιάξεις

DecorNews

Προτζέκτορας Home Edition: Αποστολή Εξετελέσθη

DecorNews