Decor News
Image default
Lifestyle

Η διακόσμηση του σπιτιού αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έχουμε ακούσει. Δείξε μου τη στάση του σώματός σου να σου πω τι κρύβεις επίσης. Δείξε μου την διακόσμηση σου να σου πω για τον χαρακτήρα σου όμως;

Οι περισσότεροι κρίνουμε ή νομίζουμε ότι καταλαβαίνουμε τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου από τον τρόπου που συμπεριφέρεται, από τους φίλους του ή από τον τρόπο που εκφράζεται με το σώμα του. Εκείνο που παραβλέπουμε είναι.. η διακόσμησή του!

Τι λέει το σπίτι σου για εσένα;

Λεπτομέρειες της διακόσμησης αποκαλύπτουν ποιος/α είσαι. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Η κουζίνα και το μπάνιο

Η ποσότητα και η ποιότητα του φαγητού αποκαλύπτει πόσο φιλόξενοι είστε. Δείχνει επίσης αν είστε άνθρωποι που προτιμάτε το φαγητό με παρέα ή μόνοι. Ένα ψυγείο όπου περιλαμβάνει διαφόρων ειδών φαγητά (όχι απαραίτητα μεγάλη ποσότητα αλλά περισσότερο ποικιλία) δείχνει ότι είστε παρορμητικοί και χαρούμενοι άνθρωποι.

Η οργάνωση επίσης στο μπάνιο και η τάξη των προϊόντων από την ακαταστασία, δείχνει ότι το ίδιο προτιμάτε και στην ζωή σας. Να είναι όλα τακτοποιημένα και να γίνονται οργανωμένα και λιγότερο ασαφή.

Το κρεβάτι

Το χρώμα του κρεβατιού που σας αρέσει δείχνει ορισμένα χαρακτηριστικά για την προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, οι ενεργητικοί άνθρωποι προτιμούν αποχρώσεις του κόκκινου, καθώς και ριγέ εκτυπώσεις που παραδοσιακά θεωρούνται σύμβολο εξέγερσης. Οι ενεργητικοί άνθρωποι που αγαπούν τη διασκέδαση προτιμούν τα παπλώματα και τα μαξιλάρια πουά, ενώ τα άτομα με αυτοπεποίθηση επιλέγουν κλινοσκεπάσματα με ζωικές εκτυπώσεις. Η κατ’ επανάληψη επιλογή των γεωμετρικών προτύπων υποδηλώνει ότι συχνά νιώθετε νευρικότητα.

Η διάταξη των επίπλων

Όταν οι επισκέπτες μπαίνουν στο σπίτι σας, σίγουρα δίνουν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένοι οι καναπέδες και οι πολυθρόνες στο σαλόνι. Εάν η διάταξη των επιπλωμένων επίπλων επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν άνετα, αυτό σημαίνει ότι είστε ένα πολύ κοινωνικό άτομο και η ψυχή της ομάδας.

Τα φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου που επιλέγετε μπορούν να πουν πολλά για εσάς. Για παράδειγμα, οι λάτρεις των τροπικών φυτών, όπως η αλόη βέρα ή τα κρίνα της ειρήνης, είναι συχνά ήρεμοι και ευέλικτοι, καθώς πιστεύεται ότι αυτά τα φυτά βοηθούν στη μείωση του στρες. Όσοι προτιμούν τα παχύφυτα είναι συνήθως πολύ ανεξάρτητοι. Και οι καλλιεργητές ορχιδεών προτιμούν να είναι κοντά με έναν μικρό κύκλο ανθρώπων.

Πηγή άρθρου: brightside.me

Σχετικές αναρτήσεις

4 ιδιαίτεροι τρόποι για να διακοσμήσετε έναν άδειο τοίχο

DecorNews

Η Kendall Jenner ανοίγει το πολυτελές σπίτι της

DecorNews

IKEA: 3 φωτιστικά που συνδυάζουν boho & african style

DecorNews