Decor News
Image default
NEWS

Το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης γίνεται..summer camp 2021

Με Τίτλο ” Φέτος Αυτοσχεδιάζουμε”, το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης, διοργανώνει ένα summer camp γεμάτο έμπνευση και αυθορμητισμό.

Το Summer Camp με τίτλο ”Φέτος αυτοσχεδιάζουμε…”, που διοργανώνει φέτος το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης, θα κάνει το καλοκαίρι συναρπαστικό για τα παιδιά. Το Summer Camp θα πραγματοποιηθεί πέντε πενθήμερα, από 28 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, προσφέροντας πέντε μέρες μέσα στο Μουσείο γεμάτες διαδραστικές ξεναγήσεις, προβολές, αφηγήσεις, ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές και ομαδικά παιχνίδια.

Στο φετινό summer camp, οι διοργανωτές δίνουν τα υλικά και τα παιδιά τις ιδέες. Μια άδεια αίθουσα, μερικά κουτιά γεμάτα υλικά και ένα σακούλι γεμάτο παραμύθια θα είναι οι πρώτες τους ύλες. Ακούγοντας τις ανάγκες των παιδιών για περισσότερη αυτονομία και αυτενέργεια, το φετινό summer camp τους δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους και να αφήσουν να τα οδηγήσει ο πειραματισμός. 

Έμπνευσή τους, ο πλούτος του παραδοσιακού παραμυθιού, τα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου και καλλιτέχνες που καθόρισαν τη σύγχρονη Τέχνη. Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική και κατασκευές θα είναι τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για να εκφραστούν. Κάθε μέρα τα παιδιά θα αυτοσχεδιάζουν με ένα καινούργιο υλικό και θα παρεμβαίνουν σε μια γωνιά της αίθουσας δημιουργώντας σιγά σιγά το δικό τους βασίλειο. Στο τέλος, τα παιδιά θα παρουσιάσουν όχι μόνο τα δικά τους έργα, αλλά κι ένα ολόκληρο νέο κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το summer camp, τις ημέρες και τα ωράρια πατήστε εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Naomi Campbell: Η πολυτελής βίλα του ξακουστού μοντέλου

DecorNews

Η οικία του συνιδρυτή της εφαρμογής Calm, Michael Acton Smith

DecorNews

Πώς είναι το ανθρώπινο χωριό στη σελήνη;

DecorNews