Decor News
Image default
Σαλόνι

Huggy Chair: Χαλάρωση και στυλ σε μια πολυθρόνα – αγκαλιά

Πώς μπορείς να ονομάσεις έναν χώρο άνετο αν δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργήσουν την άνεση και το στυλ; Ποια είναι αυτά; Η Huggy Chair και οι λευκές αποχρώσεις.

Για τις λευκές αποχρώσεις και τη σημασία τους στον χώρο, έχουμε μιλήσει ήδη στο άρθρο εδώ. Για την Huggy Chair όμως ποτέ και ήρθε η ώρα να σας τη συστήσουμε. 

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης απ’ τη στιγμή που θα τοποθετηθεί εντός του χώρου. η Huggy Chair είναι η καρέκλα αγκαλιάς που με το σχήμα και το μέγεθός της, ”κλειδώνει” την άνεση στον χώρο, ενώ παράλληλα εδραιώνει το δικό της μοναδικό στυλ.

Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο σαλόνι, όσο και στο υπνοδωμάτιο και είναι το αγαπημένο item των designers του Instagram.

Τα καμπυλωτά τελειώματά της μοιάζουν με αγκαλιά που σε περιμένει να μπεις μέσα και να απολαύσεις την ξεκούρασή σου ή να πιείς άνετα τον καφέ, το τσάι σου ακόμη και να φας (με προσοχή πάντοτε μη τη λερώσεις). Ταυτόχρονα, το αναπαυτικό της κάθισμα ξεκουράζει το σώμα.

Έχει παρατηρηθεί τα τελευταία περίπου 2 χρόνια ότι, οι σχεδιαστές επίπλων σχεδιάζουν έπιπλα που φροντίζουν τις σωματικές μας ανάγκες και ταυτόχρονα ξεκουράζουν και τις ψυχικές. Όπως το 2019 λανσαρίστηκε η Soul Chair, όπου μπορούσες να καθίσεις οκλαδόν και ν’ απολαύσεις μια άλλου είδους επαφή με το σώμα σου, στάση του κορμιού και να καθιερώσεις το αντίστοιχο design.

Φτιαγμένη για την απογείωση της διακόσμησης, η Huggy Chair βάζει φωτιά στο Instagram και δίνει αμέτρητες επιλογές για διαφορετικά στυλ που μπορεί να προσαρμοστεί. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

4 ευεργετικά φυτά εσωτερικού χώρου

DecorNews

6+1 παράγοντες για την επιλογή του ιδανικού χαλιού!

DecorNews

Διακόσμηση: Γιατί δεν πρέπει να μπαίνει ο καναπές μπροστά από παράθυρο

DecorNews