Decor News
Image default
NEWS

Seajets World Champion: Η Formula ”πλέει” στη θάλασσα με την υπογραφή της Vipart

Η πιο γρήγορη επιβατική ‘’Formula’’ βρίσκεται.. στη θάλασσα!

Πρόκειται για το ταχύπλοο Seajets World Champion μήκους 88 μέτρων το οποίο έχει επενδυθεί εξ’ ολοκλήρου με ταπετσαρία της Vipart και διαθέτει εντός αληθινή αγωνιστική Formula.

Έχοντας γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ταχύτερο επιβατικό ταχύπλοο στον κόσμο, το Seajets World Champion, ανακαινίστηκε το 2019 και έκτοτε οι εσωτερικοί του χώροι άλλαξαν εντελώς, δίνοντάς του νέα όψη.

Η επιλογή διακόσμησης με ταπετσαρίες της Formula, τόσο από αγώνες, όσο και από μονοθέσια και στοιχεία αγώνων αυτοκινήτου, μόνο τυχαία δεν έγιναν. Επελέγησαν ακριβώς γιατί και το εν λόγω επιβατικό ταχύπλοο είναι τόσο γρήγορο που μπορεί να παρομοιαστεί με την γρηγοράδα των οχημάτων στους αγώνες ξηράς.

Οι προσεγμένες ταπετσαρίες της Vipart τοποθετήθηκαν στους τοίχους κατά μήκος των χώρων και διατηρώντας την ίδια θεματική, αλλάζουν απεικονίσεις ανάλογα με το σημείο που βρίσκεσαι, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αγώνα.

Το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι του ταχύπλοου είναι η γωνιά του Jos Vertsappen. Πρόκειται για την τοποθετημένη μονοθέσια Formula ‘’Minardi’’ με την οποία έχει τρέξει ο Jos Vertsappen, το διάστημα 2003-2004. Ο Jos είναι ο πατέρας του Max Vertsappen ο οποίος τρέχει με την Red Bull.

 

Πίσω από το αγωνιστικό όχημα, βρίσκεται ταπετσαρία που απεικονίζει πλήθος κοινού σε αγώνα.

Η δουλειά που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο το καράβι ήταν λεπτομερής, με προσοχή σε κάθε μια τοποθέτηση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Το αποτέλεσμα είναι οπτική ικανοποίηση και μας κάνει ν’ ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι σε επιβατικά ταχύπλοα, πλοία, για προορισμούς που θα μας φέρουν κοντά με ασφάλεια.

Ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, αισθητική. Όπως το Seajets World Champion.

Σχετικές αναρτήσεις

Naomi Campbell: Η πολυτελής βίλα του ξακουστού μοντέλου

DecorNews

Η Εβραϊκή Συναγωγή γίνεται δαντελένιο κτίριο

DecorNews

Tips διακόσμησης: Κάνε το όπως η Emily in Paris

DecorNews