Decor News
Image default
Lifestyle

Οικογένεια μεταμόρφωσε λεωφορείο σε διαμέρισμα

Το λεωφορείο που μετατράπηκε σε διαμέρισμα. Θα μπορούσε να είναι τίτλος μυθιστορήματος. Όμως είναι πραγματικότητα και όχι μύθος.

Μια οικογένεια αξιοποίησε το σχολικό λεωφορείο με τον καλύτερο τρόπο. Τον μεταμόρφωσε σε διαμέρισμα και ζουν με τα δυο παιδιά και το σκυλί τους.

Η οικογένεια, όπως αναγράφεται στο Insider, αγόρασε το σχολικό λεωφορείο στην Ουάσιγκτον για 5.500 δολάρια το καλοκαίρι του 2019 ενώ ξόδεψε περίπου 20.000 δολάρια για να το μετατρέψει σε αυτό το ιδανικό μικροσκοπικό σπίτι.

λεωφορειο

Εκείνο που αποφάσισαν πως χρειάζονται σίγουρα ήταν μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα κανονικό μπάνιο και δύο ξεχωριστές γωνιές για κάθε παιδί.

Μπροστά από την κύρια κρεβατοκάμαρα, τα μικροσκοπικά υπνοδωμάτια των παιδιών χωρίζονται από έναν στενό διάδρομο.

Στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram φροντίζουν να δείχνουν το διαμέρισμά τους και οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν σχεδόν ζηλέψει κάθε γωνιά του λεωφορείου. Και εμείς το ίδιο- τολμώ να ομολογήσω!

λεωφορειο

Δεν χρειάζονται πολλά για μια οικογένεια, στο να νιώσει το σπίτι της, το δικό της καταφύγιο και να περνάει καλά εκεί. Εκείνο που γεμίζει τους τοίχους είναι η αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε αυτό και, σίγουρα αν υπάρχει φαντασία, με μια όμορφη διακόσμηση οι χώροι του σπιτιού γίνονται ονειρικοί. Όπως ακριβώς το… τετράτροχο σπίτι των Σάρα Στόρεϊ και Μέλανι Τούμλιν.

λεωφορειο

Εφευρετικότητα και στυλ, όλα σε μια οικογενειακή στέγη, από λεωφορείο σε σπίτι. Όταν η σκέψη γίνεται πράξη υπάρχουν υπέροχα αποτελέσματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά είναι τα μυστικά για budget – friendly διακόσμηση

Decor News

Η βίλα του House of Gucci ενοικιάζεται μέσω Airbnb

DecorNews

Η Louis Vuitton μεταμόρφωσε την αυλή του Λούβρου σε παιδική χαρά

DecorNews