Decor News
Image default
DIY

Γυάλινο μπολ με μπάλες: Τελευταία πινελιά διακόσμησης πριν την Πρωτοχρονιά

Αναζητώντας την ιδανική τελευταία πινελιά στη διακόσμηση των φετινών Χριστουγέννων, βρήκαμε το must – have αντικείμενο ή καλύτερα δημιουργία που θα έχει προσωπικό στυλ και υπογραφή. Δεν είναι άλλο από ένα μπολ με μπάλες.

Συγκεκριμένα, ένα γυάλινο μπολ γεμισμένο με μπάλες, ξεχωριστές και ιδιαίτερες η κάθε μια. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει την κλασική τοποθέτηση των μπαλών στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά λίγο πριν τη νέα χρονιά και να φτιάξουμε το δικό μας λαμπερό μπολ.

Προσωπικό Στυλ

Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχει, είναι το προσωπικό μας στυλ, την δική μας πινελιά ως προς την επιλογή των μπαλών και ενδεχόμενα συμπληρωματικά στολίδια. Η λάμψη και η θαλπωρή είναι τα δυο βασικά στοιχεία που θα πρέπει να έχει, χωρίς να χάνει την ένταξή του στον χώρο που θα τοποθετηθεί.

Χρώματα και ύφος

Αναλόγως την υπόλοιπη διακόσμηση, κυρίαρχα χρώματα στις μπάλες είναι το χρυσό, το κόκκινο και το ασημί. Εννοείται πως υπάρχει και η πολύχρωμη επιλογή, όμως προτιμάται σε πολύ μίνιμαλ χώρους με παστέλ ή γκριζολευκή χρωματική παλέτα, ώστε να κάνει ωραία αντίθεση και να μην φορτώσει τη διακόσμηση.

Η σύνθεση

Αφού επιλέξουμε, τόσο το κατάλληλο γυάλινο μπολ ( μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος) όσο και τις μπάλες σε συνδυασμό χρωμάτων ή μονοχρωμία, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη σύνθεση με φωτάκια εντός του μπολ, ανακατεμένα ανάμεσα στα στολίδια. Να τονίσουμε ότι εκτός από μπάλες, μπορούμε να επιλέξουμε ακόμη ένα, μάξιμουμ δυο διαφορετικά στολίδια και πάντα μικρότερου μεγέθους από τις μπάλες.

Η λαμπερή σύνθεση των γιορτών είναι έτοιμη. Πάνω στην τραπεζαρία, στο τραπέζι του σαλονιού, ή ακόμη και σε μια γωνία του σπιτιού επάνω σε τραπεζάκι, θα δώσει αυτή την τελευταία λάμψη των γιορτών που χρειαζόμαστε λίγο πριν φύγει το 2020, ενώ μπορούμε να το κρατήσουμε και μετά το πέρας των Χριστουγέννων.

Περισσότερες ιδέες στολισμού θα βρεις εδώ

 

Σχετικές αναρτήσεις

5 Tips για εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι!

DecorNews

ART DE LA TABLE: Στήσε το τραπέζι σαν επαγγελματίας!

DecorNews

Στολισμός: Η φύση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας

DecorNews