Decor News
Image default
NEWS

Jenn Im: Η αισθητική της κουζίνας στο YouTube

Πριν λίγο καιρό δεν γνώριζα για τα τόσο aesthetic βιντεάκια της στο YouTube. Η Jenn Im είναι η Youtuber που θ’ ακολουθήσεις για να διακοσμήσεις την κουζίνα σου εκ νέου και να μαγειρέψεις τα υπέροχα φαγητά της.

Ομολογώ πως ενθουσιάστηκα. Είμαι λάτρης του ασιατικού φαγητού και στην πρώτη ευκαιρία που θα μου δοθεί το απολαμβάνω. Έτσι ψάχνομαι πολύ και στο youtube ν’ ανακαλύψω νέες συνταγές, κάποιες που μπορώ να κάνω και εγώ και κάποιες που λατρεύω να χαζεύω. Αυτό συνέβη και με την Jenn Im, η οποία ως Κορεάτισα που ζει στην Αμερική, έχει φέρει την αισθητική και τις υπέροχες γεύσεις της και τις έχει παντρέψει με τα mainstream φαγητά πολλών χωρών.

Στα περισσότερα βιντεάκια της θα την βρεις να μαγειρεύει ανάμεσα στους μεγάλους, ευρύχωρους ανοιχτόχρωμους πάγκους της, με ειδικά εργαλεία μαγειρικής. Ξύλα κοπής, ειδικά σκεύη ατμού, μαχαιροπίρουνα, όλα προσεκτικά διαλεγμένα και τοποθετημένα στον χώρο, δημιουργούν την απόλυτη αισθητική στην κουζίνα.

Ταυτόχρονα, τα υλικά που χρησιμοποιεί, από τα λαχανικά, τα ιδιαίτερα παναρισμένα κρέατα και οι μυστικές σάλτσες, όλα σε κάνουν να τα λαχταράς από την οθόνη. 

Ο συνδυασμός πολύχρωμου και καθόλου μπουχτιστικού φαγητού ούτε καν στην όψη, με τη μεγάλη κουζίνα, όπου δεν διακατέχεται από πολλά διακοσμητικά ή εργαλεία, αλλά ξεκουράζει το μάτι, είναι η επιτυχία του βίντεό της – προσωπική άποψη – .

Η ίδια είναι γλυκύτατη και το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν τη δεις θα θέλεις να μαγειρέψεις αυτά που φτιάχνει ή να τοποθετήσεις έστω ένα δικό σου φαγητό στα κομψά μπολ που το τοποθετεί εκείνη. 

Παραθέτω βίντεο και καλή οπτική απόλαυση! 

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μουσείο Κυκλαδίτικης Τέχνης γίνεται..summer camp 2021

DecorNews

Πωλείται η βίλα που γυρίστηκε ο Νονός στη Σικελία για 6 εκατομμύρια ευρώ

DecorNews

Αρχιτεκτονική Παρέμβαση: Μήπως το Εδιμβούργο ”καταστρέφεται”;

DecorNews