Decor News
Image default
NEWS

Dressing Room: Κάντο όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Αν διαθέτεις έναν extra χώρο στο σπίτι και ταυτόχρονα νιώθεις ότι οι ντουλάπες σου ασφυκτιούν, υπάρχει λύση! Δημιούργησε το προσωπικό σου dressing room.

Φτιάξε ένα dressing room με στυλ, άνεση χώρου – μιας και όλα θέλουν τρόπο – και όλα θα μπουν σε τάξη. Το ίδιο έκανε και η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της σπίτι. Πραγματοποίησε τον προσωπικό της χώρο μέσα σε μερικά τετραγωνικά, έβαλε ένδυση και υπόδηση εντός και το αποτέλεσμα μας εμπνέει ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Από απλές ξύλινες ραφιέρες σε ανοιχτό χρώμα, κούτες και πράγματα ανακατεμένα στο έδαφος, αχρησιμοποίητα ράφια και στοιβαγμένα κουτιά, έφτιαξε ένα πλήρες δωμάτιο – προσωπική ντουλάπα – , με χρώματα, συγκεκριμένο φωτισμό και artistic style.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς έκανε

Τις ραφιέρες τις έβαψε σε λευκό χρώμα με τζαμένιες πόρτες και τοποθέτησε τα παπούτσια ανά χρώμα και είδος. Δίπλα τους υπάρχει συρταριέρα ως αποθηκευτικός χώρος εξίσου λευκή και πάνω της ένας στρογγυλός καθρέφτης μεσαίου μεγέθους. Στην απέναντι πλευρά βρίσκονται οι ντουλάπες που περιλαμβάνουν όλα τα ρούχα. Στο κέντρο έχει τοποθετηθεί ένα έπιπλο που λειτουργεί ως σκαμπό σε μουσταρδοπορτοκαλί χρώμα και πίσω από αυτόν βρίσκεται ένας καμβάς χειροποίητος με έντονα χρώματα και απεικόνιση γυναίκας.

Σημαντικό στοιχείο το οποίο εμπνεύστηκε η Μαίρη από την Chiara Ferragni είναι ο κίτρινος καθρέφτης με τις λάμπες περιμετρικά του. Εντός του χώρου υπάρχει και το γραφείο της με τον επιτραπέζιο υπολογιστή.

Το δωμάτιο είναι φωτεινό και με χαρούμενες νότες που εγείρει την δημιουργικότητα. Με συγκεκριμένες πινελιές, φαντασία και μεράκι ένα απλό δωμάτιο μετατράπηκε σε ιδανικό dressing room και προσωπικό χώρο.

Εμπνεύσου μέσα από το video της στο YouTube

 

Σχετικές αναρτήσεις

Balenciaga: Ντύνει το κατάστημά της με ροζ faux γούνα

DecorNews

Jenn Im: Η αισθητική της κουζίνας στο YouTube

DecorNews

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς θα πάρετε το voucher

DecorNews